Please help !! SC problem - ClubLexus - Lexus Forum Discussion

Notices
Performance & Maintenance Engine, forced induction, intakes, exhausts, torque converters, transmissions, etc.

Please help !! SC problem

Reply

 
 
 
Old 05-25-14, 11:36 AM
  #1  
SC2JZ420
Driver School Candidate
Thread Starter
 
SC2JZ420's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Florida
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Please help !! SC problem

I recently bought this 1995 sc300 about a month and half ago and little by little I've been replacing parts alternator , starter , battery , fuel filter ,so anyways yesterday night I put gas (93 octane) and as soon as I started the car it started misfiring a little bit . Then I drove for a minute or so with a steady throttle position and the rpm will drop for a second then pick up normally . I made it home with it misfiring abit. Now this morning it cranks and starts but immidiatly shuts off. Any suggestions? I pulled 3 codes 14 ignition signal , 25 lean a/f ratio,and 71 egr system malf. I've always had 71 but 14 and 25 are new , I also was gonna do the fuel pump mod to 12v but when I looked it's been done already
SC2JZ420 is offline  
Reply With Quote
Old 05-25-14, 11:42 AM
  #2  
SC2JZ420
Driver School Candidate
Thread Starter
 
SC2JZ420's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Florida
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Can this possibly be the igniter?
SC2JZ420 is offline  
Reply With Quote
 
 
 


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Please help !! SC problem


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: