ignition problems - ClubLexus - Lexus Forum Discussion


LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) Discussion topics related to the 1990 - 2000 Lexus LS400

ignition problems

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-07-04, 09:19 AM   #1
BlaseB
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2004
Location: Arizona
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ignition problems

1998 LS 400 118,000 miles

last year replaced battery..car would not crank. After 11 months, battery is dying again. Car will start...but only after cranking several times. Runs fine once it gets going.
Any thoughts?
BlaseB is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
random long cranking when starting car stlgrym3 IS - 2nd Gen (2006-2013) 7 02-18-15 09:35 AM
is 250 wont crank/start after battery change lesk1946 IS - 1st Gen (2001-2005) 5 01-07-14 07:46 PM
car takes longer to start (slow cranking) stlgrym3 IS - 2nd Gen (2006-2013) 6 01-26-13 11:53 AM
95 sc400 no crank problem.. ZPEED SC- 1st Gen (1992-2000) 6 04-24-11 08:48 PM
Car Cranking Problems JemmyTran LS - 3rd Gen (2001-2006) 3 09-19-08 10:44 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:22 PM.


Copyright © 2000-2017 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: