Notices
SC- 1st Gen (1992-2000)

95 Lexus sc400

 
Old 03-21-18, 08:51 AM
  #1  
Rtmorris87
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2017
Location: North Carolina
Posts: 16
Received 0 Likes on 0 Posts
Default 95 Lexus sc400

My ECM went out, I sent it off, had it rebuilt, tested, and sent back. I plugged it back in and my car doesn't recognize the computer. Such as I turned the ignition switch to on and the check engine light does not light up. The light does work, but not reading the computer. Any ideas on a problem or solution?
Rtmorris87 is offline  
Old 03-22-18, 06:46 PM
  #2  
BiGEZ
Lexus Test Driver
iTrader: (24)
 
BiGEZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Georgia
Posts: 889
Received 56 Likes on 49 Posts
Default

Sounds like whoever rebuilt your ECU *****it up. Tanin electronics who is a vendor here on this site is reputable and does good work. I would sent it to them for an inspection/test.
Also, check for bent pins on the ECU, this will cause issues too.
BiGEZ is offline  
The following users liked this post:
Rtmorris87 (03-22-18)
 


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 95 Lexus sc400


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: