Aem v2 for aristo swap tune issues (stat sync) - ClubLexus - Lexus Forum Discussion


Performance Forced induction, intakes, exhausts, torque converters, transmissions, etc.

Aem v2 for aristo swap tune issues (stat sync)

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-26-12, 06:50 AM   #1
Rande
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Rande's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: flordia
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Aem v2 for aristo swap tune issues (stat sync)

My car is at a dnyo shop in north Florida and we have a aem 6050 v2 we need to find out the stat sync or the cam/crank settings. Any help would be thankful
Rande is offline   Reply With Quote
Old 10-26-12, 09:22 PM   #2
Rande
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Rande's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: flordia
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Ok so got the car running good and idle is good . Issue is after ran and try to restart will loose crank and cam signal until car is cold
Rande is offline   Reply With Quote
Old 10-28-12, 09:41 PM   #3
ksoazn
Driver
iTrader: (2)
 
Join Date: Feb 2006
Location: Tx
Posts: 195
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

aem 6050 v2 so you did custom harness?
ksoazn is offline   Reply With Quote
Old 10-29-12, 05:45 AM   #4
Rande
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Rande's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: flordia
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by ksoazn View Post
aem 6050 v2 so you did custom harness?
Got a dezod plug and play harness.
Rande is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AEM V2 wont sync! AEM gurus needed mecheng10 Performance & Maintenance 3 10-17-15 05:40 AM
Aem 1100 box on NA-t stat sync'd OFF help gdoutlex Performance & Maintenance 8 09-26-14 08:49 AM
1jz wont fire aem gurus needed Abelo Performance & Maintenance 18 08-11-14 05:31 PM
AEM v2 Sc300 2JZGTE Cranks but no spark; no igniter ICONYQ Performance & Maintenance 3 11-09-12 01:44 PM
AEM V2 Start-up Problems - SC300 HiPSI SC- 1st Gen (1992-2000) 4 08-15-11 07:11 AM


Tags
6050 , aem , aristo , cam , cold , gs300 , lexus , start , swap , tuning , v2 , wizard

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:02 AM.


Copyright © 2000-2017 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: