01 GS300 starts, idles, dies in 5 seconds - Page 3 - ClubLexus - Lexus Forum Discussion

Go Back  ClubLexus - Lexus Forum Discussion > Lexus Model Forums > GS Models > GS - 2nd Gen (1998-2005)
01 GS300 starts, idles, dies in 5 seconds >

01 GS300 starts, idles, dies in 5 seconds

Notices
GS - 2nd Gen (1998-2005) Discussion about the second generation GS300, GS400 and GS430 (1998 - 2005)

01 GS300 starts, idles, dies in 5 seconds

 
Old Yesterday, 01:15 PM
  #31  
TensorWorl
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2016
Location: Texas
Posts: 28
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Okay, y'all aren't even going to believe this. The good news is I got the car running without dying and it sounds great. The bad news is the only way it'll do that is if I unplug the MAF sensor. Iit ran for like 15 minutes no problem.

I know what you're thinking. "Oh so the MAF was bad". Nope. I have 4 MAF sensors and none of them work and I cross checked them with another GS300 I have they all work with that GS300. Soooooooooooo. I assume there's a short somewhere or something like that.
TensorWorl is offline  

Thread Tools
Search this Thread

Contact Us About Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: