Problem found! - Club Lexus Forums

Problem found!

Thread Tools Search this Thread
Old 07-20-14, 08:03 PM   #1
Pole Position
Thread Starter
iTrader: (7)
tn96dc's Avatar
Join Date: Apr 2011
Location: Bay Area
Posts: 291
Default Problem found!

After weeks of experiencing sluggish acceleration, poor idling, horrible fuel mileage and burning rich, I found the culprit that was causing everything. I decided to make a smoke machine to see if I had a leak anywhere in my intake after the mass air flow meter. Voila! I found a gaping hole in the box connected to the intake covered by a heat shield. If you're having any of these symptoms, check it out guys! I'm sure it's often missed!

tn96dc is offline   Reply With Quote

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hidden Hitch akfish RX - 1st Gen (1999-2003) 7 10-15-15 05:27 AM
CA FS Downtonwn Los Angeles - Vossen VVS082 w/ Hankook V12's on my IS250 jay90011 Wheels and Tires Classifieds 19 07-12-12 10:24 AM
Members of VSC/RE at Houston's All Team Bash 2011 jgc VIP Style 15 07-05-11 07:32 PM
DIY 01+ Chrome grill *With a twist* quickex99 GS - 2nd Gen (1998-2005) 39 09-29-08 11:11 AM
Took some pics this last weekend... camerri IS - 2nd Gen (2006-2013) 32 05-02-08 06:40 PM

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:18 PM.

Copyright © 2000-2016 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved