Acceleration Problems - ClubLexus - Lexus Forum Discussion


IS - 2nd Gen (2006-2013) Discussion about the 2006+ model IS models

Acceleration Problems

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-21-14, 01:55 PM   #1
AceDon111
Driver School Candidate
Thread Starter
 
AceDon111's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: PA
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Acceleration Problems

3 weeks ago when i was driving on highway RT22 in pa happen to run over a big rock in the middle of the highway, and the panel with that filter broke off and got replace because, it was hanging. After that night my 07 IS 250 awd started move completely slow as in i would have to be flooring the gas pedal to get some form of speed going. need to have a idea of what i'm dealing with here before i go spend money on what can be simple problem.
AceDon111 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-14, 02:09 PM   #2
idoke1
Lexus Test Driver
iTrader: (4)
 
idoke1's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: California
Posts: 1,012
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

It can be a simple problem or a huge problem. You need to put it on a lift it and inspect the whole bottom half of the car. You could had damage more then just the bottom half of the engine cover.
idoke1 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-14, 02:14 PM   #3
Sceanzo
Driver
 
Join Date: Oct 2013
Location: NC
Posts: 165
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

What panel with what filter? Take some pics.
Sceanzo is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My brand new car's steering wheel still vibrates at highway speeds - after service Boomette IS - 3rd Gen (2014-present) 42 12-25-16 09:21 AM
2013 RX350 Exhaust in Cabin Jasonfl RX - 3rd Gen (2010-2015) 29 07-28-16 08:11 AM
01 L-Tuned GS300 - Steering wheel shaking on Highway at 60mph skiz88 GS - 2nd Gen (1998-2005) 62 07-19-15 10:08 PM
Need help.. Hessitation under hard acceleration ExpoGeorgi LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 5 12-18-13 09:51 PM
92'LS400 It was NOT the timing belt!!! Electrical problem PLEASE HELP!! Noelphilly LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 8 04-14-10 08:14 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 11:55 AM.


Copyright © 2000-2017 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: