Vaistech installation!!! - ClubLexus - Lexus Forum Discussion

Notices
GS - 3rd Gen (2006-2011) Discussion about the 2006+ model GS300, GS350, GS430, GS450H and GS460

Vaistech installation!!!

Reply

 
 
 
Old 05-04-13, 08:33 PM
  #1  
clockers25
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2012
Location: Arizona
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Vaistech installation!!!

ok, so got the multimedialinq from vaistech. I have it up and working but Idk where to put the unit. I tried to place it under the ashtray but cant get the center console in, not enough room. then tried to put it in the carpeting, but sticks out like a sore thumb. Any suggestions. I thought about the glove box but sounds like a lot of work running the apple cable from the glove box to the phone.
Attached Thumbnails Vaistech installation!!!-photo.jpg  
clockers25 is offline  
Reply With Quote
Old 05-05-13, 02:11 AM
  #2  
Lex Luga
Lexus Test Driver
iTrader: (11)
 
Lex Luga's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: NY
Posts: 888
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Lex Luga is offline  
Reply With Quote
Old 05-05-13, 10:47 AM
  #3  
clockers25
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2012
Location: Arizona
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

very good idea. I actually was able to tuck it into side panel of carpet on passenger side. However, the thing mysteriously stopped working. Pulled everything back out checked wire harness, made sure was in there really good, but got nothing!!!! Must be the wire harness, have no idea, was working like a boss last night!!!!!!! Ugh, should of just took it somewhere!!
clockers25 is offline  
Reply With Quote
Old 05-06-13, 09:05 AM
  #4  
VaisTech
Club Lexus Vendor
iTrader: (3)
 
Join Date: May 2006
Location: CO
Posts: 812
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Originally Posted by clockers25 View Post
very good idea. I actually was able to tuck it into side panel of carpet on passenger side. However, the thing mysteriously stopped working. Pulled everything back out checked wire harness, made sure was in there really good, but got nothing!!!! Must be the wire harness, have no idea, was working like a boss last night!!!!!!! Ugh, should of just took it somewhere!!
It gets pretty hot right by the shifter. We suggest behind the radio location. Thanks!
VaisTech is offline  
Reply With Quote

Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Vaistech installation!!!


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: