Go Back   Club Lexus Forums > Lexus Model Forums > SC Models > SC 400/300
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

SC300 lost mid and high range audio?!

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old Yesterday, 06:22 AM   #1
covert
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
covert's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: NJ
Posts: 2
Default SC300 lost mid and high range audio?!

Hey everyone this forum has been very helpful and I would first like to thank you. I was able to use the factory pioneer stereo hack and it works great with a kinivo bluetooth adapter.

Last night my friend decided to spin a little tires coming out of this parking lot and I suddenly lost mid and high range audio. It's bass only coming from the back now. with a tiny bit of treble creeping through. but nothing from front speakers.

I have a 92 sc300 5sp with the factory pioneer and 6 disc cd changer.

the head unit seems fully functional playing music from radio and cd and what was my line input, just all with no mid and highs in the front of the vehicle.
Is there a factory amp for the front of the car and a seperate one for bass?
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on Club Lexus!
covert is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 07:27 AM   #2
Teal Sc400
Lexus Champion
Trader Score: (0)
 
Teal Sc400's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: MD
Posts: 1,855
Default

If stock speakers, especially the rear due to sun/heat/cheaply made have blown. I experienced this problem several years ago with my sc. DIY steps in post 9.

http://www.clublexus.com/forums/sc-4...o-problem.html
__________________
"Friends are like buttcheeks..crap separates them but they always come back together."

Last edited by Teal Sc400; Yesterday at 07:35 AM..
Teal Sc400 is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 12:03 PM   #3
covert
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
covert's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: NJ
Posts: 2
Default

So they came back. idk what happened but here's a video of my setup.

https://instagram.com/p/1oJUlOpcXg/?taken-by=808by
covert is offline   Reply With Quote
Old Yesterday, 12:03 PM
 
 
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:42 AM.

Join ClubLexus

Copyright © 2000-2015 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use | JOBS


Get all contact info