NAVIGATION SLOWNESS- Resolved - Page 7 - Club Lexus Forums


NAVIGATION SLOWNESS- Resolved

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 10-17-13, 06:30 AM   #91
c3po33
Driver School Candidate
 
c3po33's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Pembroke Pines, Florida
Posts: 26
Default

My screen rebooted today for the first time.

The screen was on Media Player since I was playing music off my USB flash drive.

About 4 to 6 week ago my mouse stopped working until I restarted the car but I have never had the screen crash and reboot before.

It startled me for a second since I was exiting an off ramp at about 53 MPH when the screen just went black for a few seconds and then rebooted.
c3po33 is offline   Reply With Quote
Old 10-17-13, 09:09 AM   #92
dojoman
Lexus Champion
iTrader: (5)
 
Join Date: Sep 2007
Location: California
Posts: 2,686
Default

Quote:
Originally Posted by c3po33 View Post
My screen rebooted today for the first time.

The screen was on Media Player since I was playing music off my USB flash drive.

About 4 to 6 week ago my mouse stopped working until I restarted the car but I have never had the screen crash and reboot before.

It startled me for a second since I was exiting an off ramp at about 53 MPH when the screen just went black for a few seconds and then rebooted.
Mine reboots a lot more if I have USB plugged in. After driving without it no more random reboots. Clearly USB is the issue especially if you have a lot of music in it.
dojoman is offline   Reply With Quote
Old 10-18-13, 03:54 AM   #93
CtSFox
Lead Lap
 
Join Date: Aug 2013
Location: CT
Posts: 509
Default

How is everyone's experience with the lastest Nav firmware update: V10A8500?
CtSFox is offline   Reply With Quote
Old 10-18-13, 08:44 AM   #94
redcupr
Driver
 
redcupr's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: WA
Posts: 165
Default

Quote:
Originally Posted by CtSFox View Post
How is everyone's experience with the lastest Nav firmware update: V10A8500?
I've lived with the update for a few days now. It's an improvement.

No random restarts yet. I used to get system restarts with bluetooth connected.

The system itself is faster, so far no momentary freezing when moving the mouse or changing between functions.

Pandora still has an issue (might be my phone, an iPhone 5). After this update (8500) and the previous update (8400) I could not get Pandora to play. It would connect, load the station list and either play the music without any audio, or it would say the music is paused and you could not get it to play no matter what you did.

The work-around for it is to have the Enform app running on your phone and go into one of the other apps through the car (stocks, sports, fuel prices) let it get that data, then go into Pandora and it plays fine and works flawlessly from then on.

So, Lexus still has work to do.
redcupr is offline   Reply With Quote
Old 10-18-13, 08:53 AM   #95
SonyHome
Lexus Test Driver
 
Join Date: Sep 2013
Location: MN
Posts: 1,216
Default

Quote:
Originally Posted by redcupr View Post
I've lived with the update for a few days now. It's an improvement.

No random restarts yet. I used to get system restarts with bluetooth connected.

The system itself is faster, so far no momentary freezing when moving the mouse or changing between functions.

Pandora still has an issue (might be my phone, an iPhone 5). After this update (8500) and the previous update (8400) I could not get Pandora to play. It would connect, load the station list and either play the music without any audio, or it would say the music is paused and you could not get it to play no matter what you did.

The work-around for it is to have the Enform app running on your phone and go into one of the other apps through the car (stocks, sports, fuel prices) let it get that data, then go into Pandora and it plays fine and works flawlessly from then on.

So, Lexus still has work to do.
Thanks for the update. Sounds like issues are being addressed.

You guys need to keep providing feedback to Lexus!
SonyHome is offline   Reply With Quote
Old 10-18-13, 09:06 AM   #96
alexlude
Lead Lap
 
alexlude's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: Cali
Posts: 539
Default

Whenever posting an issue here, you should also specify firmware version.

Ie 8400 or 8500
alexlude is offline   Reply With Quote
Old 10-18-13, 09:16 AM   #97
CtSFox
Lead Lap
 
Join Date: Aug 2013
Location: CT
Posts: 509
Default

Quote:
Originally Posted by alexlude View Post
Whenever posting an issue here, you should also specify firmware version.

Ie 8400 or 8500

Excellent suggestion!
CtSFox is offline   Reply With Quote
Old 10-18-13, 12:00 PM   #98
cpham4
Driver School Candidate
 
Join Date: Oct 2013
Location: CA
Posts: 37
Default

Taking my car in this Monday and I will complain about the nav and see if they can update the firmware for me. My car also came with minor curb rash so they are going to take a few days to fix that. It is also out alignment, not sure if it's related to the curb rash, but they will also fix that for me.

I'll report back the middle of next week on how fast it the nav changes after the update (if they do it)
cpham4 is offline   Reply With Quote
Old 10-19-13, 10:40 AM   #99
itisme1760
Driver School Candidate
 
Join Date: Oct 2013
Location: AZ
Posts: 34
Default

can someone get the TSIB number for the 8500 build software? I called my local dealership and was transferred to parts, and they told me it would cost $165???
itisme1760 is offline   Reply With Quote
Old 10-19-13, 01:44 PM   #100
UncleSpud
Pole Position
 
Join Date: Oct 2013
Location: NV
Posts: 254
Default

Quote:
Originally Posted by SonyHome View Post
Thanks for the update. Sounds like issues are being addressed.

You guys need to keep providing feedback to Lexus!
The issues are only being addressed by dealers who have the update. Mine didn't, and according to them, no one in the two dealerships they own (Las Vegas area) has yet to complain. Mine has yet to act up, but it sure would have been nice to have taken care of it yesterday when I was there, considering I live 94 miles from my dealership. ETA is 30 days.
UncleSpud is offline   Reply With Quote
Old 10-19-13, 05:19 PM   #101
SonyHome
Lexus Test Driver
 
Join Date: Sep 2013
Location: MN
Posts: 1,216
Default

Quote:
Originally Posted by UncleSpud View Post
The issues are only being addressed by dealers who have the update. Mine didn't, and according to them, no one in the two dealerships they own (Las Vegas area) has yet to complain. Mine has yet to act up, but it sure would have been nice to have taken care of it yesterday when I was there, considering I live 94 miles from my dealership. ETA is 30 days.
So you are saying you don't have any issues with the Nav or multimedia system? Do you use apps like Pandora?
SonyHome is offline   Reply With Quote
Old 10-19-13, 08:25 PM   #102
UncleSpud
Pole Position
 
Join Date: Oct 2013
Location: NV
Posts: 254
Default

Quote:
Originally Posted by SonyHome View Post
So you are saying you don't have any issues with the Nav or multimedia system? Do you use apps like Pandora?
Sony, I've only had the car for a week, and I've yet to use Pandora. Since my car has the buggy software (confirmed by the dealer), I imagine problems could pop up at anytime. So far though, no issues.
UncleSpud is offline   Reply With Quote
Old 10-19-13, 08:28 PM   #103
SonyHome
Lexus Test Driver
 
Join Date: Sep 2013
Location: MN
Posts: 1,216
Default

Quote:
Originally Posted by UncleSpud View Post
Sony, I've only had the car for a week, and I've yet to use Pandora. Since my car has the buggy software (confirmed by the dealer), I imagine problems could pop up at anytime. So far though, no issues.
You guys are lucky to be able to stop at the dealer and buy the car. Dealers here don't even have the demo car for test drives. Mine won't be here until December/January based on how long people are waiting for their orders.
SonyHome is offline   Reply With Quote
Old 10-19-13, 09:17 PM   #104
Oxytocin
Driver
 
Join Date: Jul 2013
Location: CA
Posts: 185
Default

Quote:
Originally Posted by SonyHome View Post
You guys are lucky to be able to stop at the dealer and buy the car. Dealers here don't even have the demo car for test drives.
There are so many in California that even our malls have them on display.
Oxytocin is offline   Reply With Quote
Old 10-19-13, 09:44 PM   #105
Mattspiral
Rookie
 
Join Date: Dec 2012
Location: Nv
Posts: 54
Default

Quote:
Originally Posted by itisme1760 View Post
can someone get the TSIB number for the 8500 build software? I called my local dealership and was transferred to parts, and they told me it would cost $165???
Same here with me. They told me it'll be $170. I told them not the nav update but the firmware update, then gave them the tsib # yet they still didn't know what I was talking about.
Mattspiral is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maps not showing up (but the display works) Amirtcu GS - 4th Gen (2013-present) 2 06-07-16 09:48 PM
Navigation ISSUES Poll UPDATE! pjc16 IS - 3rd Gen (2014-present) 5 01-24-14 09:32 AM
Car! 2014 pjc16 IS - 3rd Gen (2014-present) 4 01-22-14 05:55 PM
NY FS Alpine IVA-W205 (NYC) SnoopyBQ Mobile Audio/Video Classifieds 13 03-05-10 07:07 PM
Official press release for hs250 edwinbong Car Chat 1 07-20-09 06:52 PM


Tags
2014, back, blackberry, buletin, facebook, gen, lexus, lsb007313, nav, navigation, rebooting, series, service, system, version8500

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:17 PM.


Copyright © 2000-2016 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved