Oops! - Page 2 - Club Lexus Forums


Oops!

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-24-14, 05:44 PM   #16
Exia
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Exia's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: KY
Posts: 38
Default

Nevermind I found them, I have new pics but need to upload them from my phone.. But I got everything going back on, just having some issues intake now, trying to find out a easier way to get the bolts in
Exia is offline   Reply With Quote
Old 05-25-14, 11:10 AM   #17
Exia
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Exia's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: KY
Posts: 38
Default

Pics of the black and head, and partial assembly
Attached Thumbnails
Oops!-img_58372229880853.jpeg   Oops!-img_58363258170648.jpeg   Oops!-img_58354649985832.jpeg   Oops!-20140523_181018.jpg   Oops!-20140523_194957.jpg  

Exia is offline   Reply With Quote
Old 05-25-14, 11:33 AM   #18
that2JZguy
Driver
 
Join Date: Apr 2014
Location: California
Posts: 107
Default

Very nice! When do you plan on firing it up?
that2JZguy is offline   Reply With Quote
Old 05-26-14, 04:53 AM   #19
Exia
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Exia's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: KY
Posts: 38
Default

Heading out this morning to try and finish it up, having a few issues with the intake manifold bolts. I am going to shoot for today I'll video the start up.
Exia is offline   Reply With Quote
Old 05-28-14, 08:11 AM   #20
Exia
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Exia's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: KY
Posts: 38
Default

Does anyone happen to know the size of the transmission cooler hoses? I forgot to bring one with me today to get a replacement and thats a 2 hour trip just for a hose lol..
Exia is offline   Reply With Quote
Old 05-30-14, 01:02 PM   #21
Exia
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Exia's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: KY
Posts: 38
Default

Well update.. after a few hiccups.. Today is D day.. Only thing left is to install the Alternator, drive belt, radiator, and air box.. Than change the oil, add Anti-freeze. So Crossing my fingers on this HG fix.

Side note.. Is it normal to have bolts left over? LOL J/K
Exia is offline   Reply With Quote
Old 05-30-14, 09:41 PM   #22
Exia
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Exia's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: KY
Posts: 38
Default

Ok well the update is, it's not a disaster.. but car is acting the same way as it did when I first got her.. will turn over but will not crank, it attempts to but that's as far as I get. Everything has been triple checked everything hooked up correctly. Last time it did this it had little to know anti freeze.. All of that has been resolved unless is it possible that there's a lot of air and tripping that fail safe? Second thing is I do have a fuel leak from the pressure regulator.. I could use some insight or some opinions on this matter..
Exia is offline   Reply With Quote
Old 05-31-14, 01:55 AM   #23
that2JZguy
Driver
 
Join Date: Apr 2014
Location: California
Posts: 107
Default

Is it getting spark? Is it timed properly?
that2JZguy is offline   Reply With Quote
Old 05-31-14, 05:43 AM   #24
Exia
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Exia's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: KY
Posts: 38
Default

Timing should be spot on I marked the belt and slid it off and held it in place while doing all of this. And put the cam marks in the same postion. Spark I haven't checked yet I am going to remove the throttle body again and get to that fuel leak on the rail. I am extremely puzzled.
Exia is offline   Reply With Quote
Old 05-31-14, 06:22 PM   #25
Exia
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Exia's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Location: KY
Posts: 38
Default

Didn't get the video today, it was the last thing on my mind, in this heat.. But after almost stomping a hole in the floor board where the gas pedal is.. She started right up.. I have some odds and ends to tie up now, I have a vacuum leak somewhere near the intake side.. Power steering pump is whining really bad now, and when reved the VVTI cam whines bad as well...

Any idea's on the VVTI cam ?
Exia is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Multiple ECU Failures/Electrical Problems...help!! 99rxowner RX - 1st Gen (1999-2003) 1 05-27-14 09:20 AM
02 IS300 key issues KCCOAbel IS - 1st Gen (2001-2005) 1 05-01-14 07:49 AM
335i to IS250 AWD cda888 IS - 2nd Gen (2006-2013) 34 04-23-10 08:27 AM
Am I making a mistake by getting this 06 gs300 awd krava GS - 3rd Gen (2006-2011) 16 04-20-09 04:37 PM
Just purchased an 02 ls ultra MInotauro LS - 3rd Gen (2001-2006) 11 09-10-06 06:46 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 06:44 PM.


Copyright © 2000-2016 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved