Go Back   Club Lexus Forums > Lexus Model Forums > GS Models > GS - Second Generation
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Lights don't blink when I unlock/lock my car with OEM remote

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-04-10, 09:46 AM   #1
howardtan
Driver School Candidate
Trader Score: (1)
 
Join Date: Jun 2010
Location: California
Posts: 8
Default Lights don't blink when I unlock/lock my car with OEM remote

What's goin on Community,
I have an issue regarding my headlights/tail lights. When I unlock/lock the car, using the OEM remote, my lights do not blink anymore. I did a search on the forum and did not come up with anything. If anyone knows how to fix this issue, please post up.
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on Club Lexus!
howardtan is offline   Reply With Quote
Old 08-04-10, 10:51 AM   #2
RMMGS4
Northern California Regional Officer
Trader Score: (4)
 
RMMGS4's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: California
Posts: 8,606
Default

Try locking the doors on your remote, then go and manually check to see if all the doors actually locked. When a door actuator goes out and the door won't lock then the lights won't blink.

Try this first, before checking other things.
__________________
All in the Family

Last edited by RMMGS4; 08-04-10 at 02:42 PM..
RMMGS4 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-10, 02:37 PM   #3
dungut
Driver
Trader Score: (9)
 
Join Date: Apr 2009
Location: CA
Posts: 181
Default

Also make sure your hazard switch is plugged in and functioning properly. Without the switch, the turns will work like normal, but the lights will not flash for the alarm. I figured it out when I bought my car.
__________________
2001 L-Tuned GS430
dungut is offline   Reply With Quote
Old 08-05-10, 09:54 AM   #4
howardtan
Driver School Candidate
Trader Score: (1)
 
Join Date: Jun 2010
Location: California
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by dungut View Post
Also make sure your hazard switch is plugged in and functioning properly. Without the switch, the turns will work like normal, but the lights will not flash for the alarm. I figured it out when I bought my car.
I think this is the issue, I don't have it plugged in because I am in the process of installing an avic d3 (in which I get no sound from).

Thanks to the both of you for your help!
howardtan is offline   Reply With Quote
Old 08-05-10, 09:54 AM
 
 
 
 
Reply

Tags
91, alarm, blink, car, dont, flash, headlights, hit, lexus, lights, lock, locking, ls400, remote, set, supposed, unlock, wont

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weridest discovery about my door locks horent135 SC 400/300 3 03-14-14 10:54 AM
Door lock/unlock question Chefao SC 400/300 1 03-10-13 02:17 PM
All doors unlock/lock Gabus ES300 and ES330 1 04-22-12 06:00 PM
weird door/remote lock/light problem.need help ASAP sakataj GS - Second Generation 19 01-25-12 08:09 PM
Remote Lock/Unlock - How to increase range? Twix LS400 7 06-09-09 10:44 AM

All times are GMT -7. The time now is 09:33 PM.

Join ClubLexus
Advertising


Copyright © 2000-2008 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use | JOBS


Get all contact info