Go Back   Club Lexus Forums > Lexus Model Forums > GS Models > GS - First Generation
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

1993 gs300 fuse issue no power, need help ASAP!

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-02-14, 12:07 AM   #1
nicko808
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
Join Date: May 2014
Location: nevada
Posts: 2
Default 1993 gs300 fuse issue no power, need help ASAP!

What's up guy's new to the forums, just picked up a 93 gs300.

Recent owner said it needed a new fuse box and trans rebuilt, but i think otherwise.

It starts, runs, and drives but there is no power on the cluster, dash, shifter indicator, radio , etc..
I replaced the only blown fuses i found, they were located in the fuse box under the hood. It was a 40A and 10 amp fuse i don't have the cover with diagram so don't know what fuses those are. but when i replaced the fuses and re-connected the battery. the 10 amp fuse lit up indicating it was blown again. and dash and etc still had no power. Not really sure what the problem is...

and also this happened to an x7 cressida i had when the fuse blew cause my buddy connected the jumper cables on the wrong side (noob mistake) and had no power to cluster and etc the car was very slow and seemed like the auto trans was stuck in the highest gear and not shifting at all. After i replaced all the blown fuses the trans started working like it should. I'm having the same problem with my gs300 its very slow when taking off in Drive but when dropping into L & 2 it picks up like it should.


any help is greatly appreciated, thanks in advance!
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on Club Lexus!
nicko808 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-14, 08:37 AM   #2
AlphaStran
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
Join Date: Apr 2014
Location: fl
Posts: 11
Default

Do you still have the owners manual? If you do not, I can take a picture of my fusebox cover and post it so you can see what fuses are what. I'm just as new as you are so I'm learning as I go.
AlphaStran is offline   Reply With Quote
Old 05-20-14, 04:15 AM   #3
nicko808
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
Join Date: May 2014
Location: nevada
Posts: 2
Default

Anyone else have input on this problem, I want to be sure before I purchase another fuse box
nicko808 is offline   Reply With Quote
Old 06-13-14, 01:21 AM   #4
Ny2Nc
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
Join Date: Apr 2014
Location: Nc
Posts: 13
Default

It's a 100a fuse under the hood. That might be it. That was the issue with mine
Ny2Nc is offline   Reply With Quote
Old 06-13-14, 01:21 AM
 
 
 
 
Reply

Tags
1993, battery, fuse, gs300, main

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2007 GS350 CD PLAYER INOP, CHECKED FUSES NOW ALL IS DEAD help please! scdroptop Lexus Audio, Video, Security & Electronics 4 09-15-14 07:46 AM
Dome fuse keeps blowing - WHY??? gtstcactus ES300 and ES330 6 02-15-14 03:04 AM
120A fuse blown...any tips on how to get the fuse box out? azndriver GS - Second Generation 1 12-10-13 11:07 AM
2006 GS 300 - CPU issues? kraustin1 GS - Third Generation 7 02-19-13 09:21 AM
After New Battery Install, Fuse for Gauges/Brakes/Tail Lights Keeps blowing SCwill300 SC 400/300 1 08-07-12 11:06 PM

All times are GMT -7. The time now is 11:34 PM.

Join ClubLexus
Advertising


Copyright © 2000-2008 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use | JOBS


Get all contact info