Lights don't blink when I unlock/lock my car with OEM remote - Club Lexus Forums

Log In 

Lights don't blink when I unlock/lock my car with OEM remote

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-04-10, 09:46 AM   #1
howardtan
Driver School Candidate
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2010
Location: California
Posts: 8
Default Lights don't blink when I unlock/lock my car with OEM remote

What's goin on Community,
I have an issue regarding my headlights/tail lights. When I unlock/lock the car, using the OEM remote, my lights do not blink anymore. I did a search on the forum and did not come up with anything. If anyone knows how to fix this issue, please post up.
howardtan is offline   Reply With Quote
Old 08-04-10, 10:51 AM   #2
RMMGS4
Northern California Regional Officer
iTrader: (5)
 
RMMGS4's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: California
Posts: 8,699
Default

Try locking the doors on your remote, then go and manually check to see if all the doors actually locked. When a door actuator goes out and the door won't lock then the lights won't blink.

Try this first, before checking other things.

Last edited by RMMGS4; 08-04-10 at 02:42 PM.
RMMGS4 is offline   Reply With Quote
Old 08-04-10, 02:37 PM   #3
dungut
Driver
iTrader: (9)
 
Join Date: Apr 2009
Location: CA
Posts: 194
Default

Also make sure your hazard switch is plugged in and functioning properly. Without the switch, the turns will work like normal, but the lights will not flash for the alarm. I figured it out when I bought my car.
dungut is offline   Reply With Quote
Old 08-05-10, 09:54 AM   #4
howardtan
Driver School Candidate
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Jun 2010
Location: California
Posts: 8
Default

Quote:
Originally Posted by dungut View Post
Also make sure your hazard switch is plugged in and functioning properly. Without the switch, the turns will work like normal, but the lights will not flash for the alarm. I figured it out when I bought my car.
I think this is the issue, I don't have it plugged in because I am in the process of installing an avic d3 (in which I get no sound from).

Thanks to the both of you for your help!
howardtan is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
95+ Piezo Beep Lock/Unlock - Flashing parking lights ISFFUN SC- 1st Gen (1992-2000) 7 06-28-15 01:22 AM
Help, Alarm goes off and wont start togu LX - 1st and 2nd Gen (1997-2007) 0 02-27-15 09:00 AM
Weridest discovery about my door locks horent135 SC- 1st Gen (1992-2000) 3 03-14-14 10:54 AM
2006 RX330 Passenger Door Won't Open Nick318 RX - 2nd Gen (2004-2009) 37 11-12-10 11:11 AM
Remote Lock/Unlock - How to increase range? Twix LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 7 06-09-09 10:44 AM


Tags
91, alarm, blink, car, dont, flash, headlights, hit, lexus, lights, lock, locking, ls400, remote, set, supposed, unlock, wont

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:02 AM.


Copyright © 2000-2016 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved