Notices
Site Suggestions & Problems Bring up any suggestions, questions or problems concerning ClubLexus. If you need to test a forum feature, post here too. Note - questions about your Lexus do not belong in this forum!

Unable to Use “Source” on Replies

 
Old 12-28-17, 09:44 AM
  #1  
Gbp
Lexus Champion
Thread Starter
 
Join Date: Feb 2015
Location: CA
Posts: 3,473
Received 52 Likes on 49 Posts
Default Unable to Use “Source” on Replies

iPad iOS version 11

Within the last two weeks, the source button no longer works properly.

On quoted replies, pressing source does nothing.

On new posts, pressing source does show the source format, but now puts in two tags IIRC.
If I press source again, that goes back to the WYSIWYG type of format, however, pressing source to revert to that format does nothing, just like quoted replies.Another problem is that paragraph breaks are lost, concatenating the text to the previous line. I have to edit my post to reinsert paragraph breaks. This is a pretty serious problem, considering everything worked OK a couple of weeks ago. AFAIK, i’ve Not updated the operating system recently. Please help. Thanks.

ETA: You can see the formatting problems above.
Gbp is offline  
Old 12-31-17, 02:55 AM
  #2  
Bgw70
Lexus Fanatic
 
Bgw70's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Fl
Posts: 6,065
Received 326 Likes on 277 Posts
Default

Originally Posted by Gbp View Post
iPad iOS version 11

Within the last two weeks, the source button no longer works properly.

On quoted replies, pressing source does nothing.

On new posts, pressing source does show the source format, but now puts in two tags IIRC.
If I press source again, that goes back to the WYSIWYG type of format, however, pressing source to revert to that format does nothing, just like quoted replies.Another problem is that paragraph breaks are lost, concatenating the text to the previous line. I have to edit my post to reinsert paragraph breaks. This is a pretty serious problem, considering everything worked OK a couple of weeks ago. AFAIK, i’ve Not updated the operating system recently. Please help. Thanks.

ETA: You can see the formatting problems above.
So glad you brought up the paragraph break problem. I am using an iPad Air 2. Not sure if it is a problem with Apple or if they made a mod to the website.I am on other forums and don’t have this issue.
Bgw70 is online now  
Old 12-31-17, 03:37 PM
  #3  
DaveGS4
Forum Administrator
iTrader: (2)
 
DaveGS4's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: North Carolina
Posts: 28,595
Received 291 Likes on 197 Posts
Default

Believe it or not, I’ve never used the source feature. It looks like it just toggles to a plain text version?
I know and have reported something wonky with top of page edits in a long message on iPad but still haven’t seen the paragraph issue. TestTest Test1234
DaveGS4 is offline  
Old 12-31-17, 03:37 PM
  #4  
DaveGS4
Forum Administrator
iTrader: (2)
 
DaveGS4's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: North Carolina
Posts: 28,595
Received 291 Likes on 197 Posts
Default

Ok see it’s missing on my iPad Air 2 as well
DaveGS4 is offline  
Old 12-31-17, 03:37 PM
  #5  
DaveGS4
Forum Administrator
iTrader: (2)
 
DaveGS4's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: North Carolina
Posts: 28,595
Received 291 Likes on 197 Posts
Default

test

test

test

from pc
DaveGS4 is offline  
Old 12-31-17, 03:38 PM
  #6  
DaveGS4
Forum Administrator
iTrader: (2)
 
DaveGS4's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: North Carolina
Posts: 28,595
Received 291 Likes on 197 Posts
Default

Testing

testing on on a regular non quick reply

1

2


3
DaveGS4 is offline  
Old 12-31-17, 03:42 PM
  #7  
DaveGS4
Forum Administrator
iTrader: (2)
 
DaveGS4's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: North Carolina
Posts: 28,595
Received 291 Likes on 197 Posts
Default

Can both of you test a post and the features not working on your iPad with the normal ‘post reply’ button please? It may be related to the quick reply feature

test from iPad Air 2 on Safari

test

test
DaveGS4 is offline  
Old 01-05-18, 01:16 PM
  #8  
Bgw70
Lexus Fanatic
 
Bgw70's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Fl
Posts: 6,065
Received 326 Likes on 277 Posts
Default

Originally Posted by DaveGS4 View Post
Can both of you test a post and the features not working on your iPad with the normal ‘post reply’ button please? It may be related to the quick reply feature

test from iPad Air 2 on Safari

test

test
I used the quote button.TestTestFrom iPad air2

If I go back and edit, I can put the page breaks back in...
Also, I am running the latest version of iOS.
Bgw70 is online now  
Old 01-05-18, 01:20 PM
  #9  
Bgw70
Lexus Fanatic
 
Bgw70's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Fl
Posts: 6,065
Received 326 Likes on 277 Posts
Default

This is quick reply, note how words are almost under the tool bar when I type

break

break

ipad air2
Attached Thumbnails -3926a8ea-1231-4e9c-bfff-2c8923fa3c78.png  
Bgw70 is online now  
Old 01-05-18, 01:22 PM
  #10  
Bgw70
Lexus Fanatic
 
Bgw70's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Fl
Posts: 6,065
Received 326 Likes on 277 Posts
Default

I guess quick reply is working

break

break

another issue, I cannot use the icon with the mountains and sun, just before the smiley face, to post pictures.

it is broken now.
Bgw70 is online now  
Old 01-05-18, 01:24 PM
  #11  
Bgw70
Lexus Fanatic
 
Bgw70's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Fl
Posts: 6,065
Received 326 Likes on 277 Posts
Default

The circled icon
to post a pic, I must go to advanced, then manage attachments
Attached Thumbnails -12393a16-7a38-457f-99e2-54b6b28faf9c.jpeg  
Bgw70 is online now  
Old 01-08-18, 11:56 AM
  #12  
IB Jason
IB Staff
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 101
Received 25 Likes on 13 Posts
Default

Can you please walk me through what happens when you press the image icon? Do you see any sort of error message when trying to upload your image?

Thanks!
IB Jason is offline  
 


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Unable to Use “Source” on Replies


Contact Us - About Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: