ClubLexus - Lexus Forum Discussion - Search Results


Showing results 1 to 25 of 158
Search took 0.40 seconds.
Search: Posts Made By: RxG300
Forum: SC- 1st Gen (1992-2000) 08-24-13, 01:19 PM
Replies: 1
Views: 460
Posted By RxG300
97+ ES300 cluster needles in SC?

not sure if Im allowed to do this BUT: www.noebaylinks.com

found this while searching for stuff for my recently acquired 3rd SC.

I recognize the needles in this ad: they're from a 97+ ES300...
Forum: Lexus Audio, Video, Security & Electronics 08-06-13, 01:26 AM
Replies: 1
Views: 873
Posted By RxG300
95 SC300 radio problem

Just picked up my 3rd SC300, gonna be my highway queen.

anyway, the radio is doing some strange stuff. when i got the car, the fuse for radio #2 wasnt installed. put a fuse in it and the CD...
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 06-01-12, 05:14 AM
Replies: 18
Views: 8,779
Posted By RxG300
94 LS idles but wont rev/dies/sputters/ARGH!

My venture into LS world has been a complete nightmare. After failing two emissions tests, the car has now decided it doesnt want to be driven.

backstory: failed emissions by .03 NOx. suddenly...
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 05-11-12, 02:34 AM
Replies: 7
Views: 1,031
Posted By RxG300
What it should have and what it actually has (or...

What it should have and what it actually has (or doesn't have) are two different things. :)

Yes I read your post. The missing connector isn't for the ECT. Its for the cold injector start timer......
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 05-10-12, 11:59 PM
Replies: 7
Views: 1,031
Posted By RxG300
The PS pump ACV vacuum lines actually run from...

The PS pump ACV vacuum lines actually run from the air intake hose and the front of the intake plenum. i know, i blocked them off ;)

after some research it appears my car doesnt have an EGR valve...
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 05-10-12, 11:55 PM
Replies: 5
Views: 1,038
Posted By RxG300
this car is a lost cause. whoever owned it before...

this car is a lost cause. whoever owned it before me molested it. The A/C compressor is fine, but was wired wrong. spliced one wire and it works perfectly. that was the least of my problems. Some...
Forum: LS460 / 430 / 400 / 600h Classifieds 05-10-12, 11:52 PM
Replies: 0
Views: 426
Posted By RxG300
WTB: 93/94 Cluster mainboard

couldnt figure out why none of my interior lights didnt work.. til i pulled the cluster apart and saw someone had molested the board. :(

anyway, im looking for another board. the rest of my...
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 05-05-12, 12:51 PM
Replies: 5
Views: 1,038
Posted By RxG300
at this point the fact I cant get it running...

at this point the fact I cant get it running right is much more important that some stupid lighting issues lol. I noticed the cluster flicker once or twice the other day... so im gonna pull it out...
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 05-05-12, 04:26 AM
Replies: 7
Views: 1,031
Posted By RxG300
missing connector by thermostat...

Ok so i ripped my LS apart to do what I thought was an off timing belt (code 13)... got it all apart, belt looked okay, and was seemingly in time. both CMP sensors checked out... went to put it all...
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 05-05-12, 04:10 AM
Replies: 13
Views: 1,389
Posted By RxG300
Im so jealous! I spent $1400 on my 94 and it has...

Im so jealous! I spent $1400 on my 94 and it has 226k miles. Your kids are lucky lol.
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 04-28-12, 02:10 PM
Replies: 5
Views: 1,038
Posted By RxG300
94 LS400 new-to-me problems

Just bought a 94 LS400. runs great, has some issues but not bad for what I paid.

anyway, im having an issue with NONE of the lights on the center console working, including the climate control...
Forum: ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 09-29-11, 08:45 AM
Replies: 16
Views: 4,588
Posted By RxG300
That wood one is actually from a Coach edition,...

That wood one is actually from a Coach edition, and ONLY a Coach edition (maybe Platinum's too)
Forum: ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 09-04-11, 05:24 PM
Replies: 16
Views: 4,588
Posted By RxG300
The headunit is a complete B***h when it comes to...

The headunit is a complete B***h when it comes to the lighting design. The LCD has 2 bulbs behind the screen in one piece, so you have to replace the screen to replace the bulbs. The buttons...
Forum: ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 09-04-11, 05:11 PM
Replies: 15
Views: 2,265
Posted By RxG300
The bad belt was a Bando one I got with my ebay...

The bad belt was a Bando one I got with my ebay kit... I went out and bought another Gates belt and its running fine. The Gates belt I pulled off lasted 140k miles and could have gone longer, so by...
Forum: ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 09-04-11, 05:04 PM
Replies: 13
Views: 2,323
Posted By RxG300
Love those 5 spokes, Ive seen 3ES's with em, Im...

Love those 5 spokes, Ive seen 3ES's with em, Im guessing the tire size has to be right to avoid rubbing. And I totally agree with this thread. leave the ghetto ryms for the chevys and hondas please....
Forum: ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 09-04-11, 05:00 PM
Replies: 3
Views: 1,405
Posted By RxG300
Brake Fluid level is probably low. my GS300 did...

Brake Fluid level is probably low. my GS300 did the same thing.
Forum: ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 09-04-11, 04:58 PM
Replies: 31
Views: 5,125
Posted By RxG300
mine is the exact same way. Its better now that I...

mine is the exact same way. Its better now that I have new rims/tires but the tread on the new set is not so good so Im thinking its most likely a tire issue for me. luckily for me, a shop did my VCG...
Forum: ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 08-20-11, 01:42 PM
Replies: 15
Views: 2,265
Posted By RxG300
UPDATE: figured out what it was: My Estelle...

UPDATE: figured out what it was: My Estelle doesnt like cheap parts.... I bought a $30 Gates Tbelt and its never ran better. No odd noise, perfectly smooth... well, except for the rough idle from the...
Forum: ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 08-13-11, 04:31 AM
Replies: 15
Views: 2,265
Posted By RxG300
mainly audible at at idle cuz engine noise kinda...

mainly audible at at idle cuz engine noise kinda drowns it out while revving. its like a metallic squeal. almost like a metal belt noise or something. its completely thrown me. it almost doesnt sound...
Forum: ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 08-12-11, 11:07 PM
Replies: 14
Views: 11,726
Posted By RxG300
My 97 did something similar on when the trans was...

My 97 did something similar on when the trans was cold, it would hold 2nd and then kinda drop into 3rd after revving up past 4k. I topped the trans fluid up, even thou it wasnt "low", just wasnt all...
Forum: ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 08-12-11, 09:34 AM
Replies: 15
Views: 2,265
Posted By RxG300
Metallic noise after warm up

Seeing as my other thread got jacked im gonna start a new one. :)

just did the timing belt on my 97 ES300, belt had 140k on it. Go Gates! probably could have gone even longer! Swapped out the OEM...
Forum: ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 08-08-11, 07:53 PM
Replies: 31
Views: 5,125
Posted By RxG300
Update: Timing belt is done, and inside the...

Update: Timing belt is done, and inside the covers is filthy. oil everywhere. replaced the crankshaft seal but couldnt get the cams off to replace the cam seals. after putting it all back together,...
Forum: ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 06-25-11, 10:01 AM
Replies: 31
Views: 5,125
Posted By RxG300
hey just an FYI, after digging thru the FSM, i...

hey just an FYI, after digging thru the FSM, i discovered that the 2tone for Oyster Pearl is called Light Brown Gray Metallic, #UCAA2. maybe you can get that color matched? idk. good luck! im curious...
Forum: ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 06-13-11, 09:50 PM
Replies: 31
Views: 5,125
Posted By RxG300
the radio LCD is $100 direct from pioneer. Ive...

the radio LCD is $100 direct from pioneer. Ive heard its just plug and play, take the old out and plug the new one in. much better than ripping the dash apart and putting a ****ty Aftermarket HU in....
Forum: ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 06-03-11, 12:20 AM
Replies: 4
Views: 1,702
Posted By RxG300
LOL dude my 92 SC300 did the same thing. :D

LOL dude my 92 SC300 did the same thing. :D
Showing results 1 to 25 of 158

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 02:20 AM.


Copyright © 2000-2017 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.