I have problems with the Day Run Ligth of my IS300 - ClubLexus - Lexus Enthusiast Forums


I have problems with the Day Run Ligth of my IS300

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-21-10, 11:52 AM   #1
RafyIS300
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2010
Location: FL
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation I have problems with the Day Run Ligth of my IS300

LED bulbs I have problems with the Day Run Ligth of my IS300
I change the original bulbs for LED bulbs. They work well when put the high beams. But the light run day does not working. Turn on one of the LED when I plug one factory, but not works with both simultaneously.
What I can do? I have to change a fuse?

This is the led bulb:
Attached Thumbnails
I have problems with the Day Run Ligth of my IS300-9005_19led_w_wm.jpg  

Last edited by RafyIS300; 06-21-10 at 01:40 PM. Reason: error
RafyIS300 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-10, 05:13 PM   #2
Choiza
Rookie
 
Join Date: Oct 2009
Location: ..
Posts: 78
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Voltage might have something to do with it. It does't see it or the volts are to low. People have had problems with putting leds in the rear.
Choiza is offline   Reply With Quote
Old 06-23-10, 10:13 AM   #3
RafyIS300
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2010
Location: FL
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation

I think that the reason why the day run lights it's because uses a lowest voltage. Anybody knows how to increase the "Day Rung Light" watts?? I know that the fuse that work with DAY RUN LIGTH is a #30
RafyIS300 is offline   Reply With Quote
Old 06-23-10, 10:49 AM   #4
timmy0tool
Lexus Champion
iTrader: (5)
 
timmy0tool's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: 909/626/714, SoCal
Posts: 3,758
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default

LED's need full power to run. DRLs run at half-wattage which is not enough to run these bulbs. i believe you need to get a piggy-back unit to compensate for the LED in there. i've only seen this on ISx50s.
timmy0tool is offline   Reply With Quote
Old 06-23-10, 12:12 PM   #5
nine5phore
Driver School Candidate
 
Join Date: Jun 2010
Location: Florida
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by RafyIS300 View Post
LED bulbs I have problems with the Day Run Ligth of my IS300
I change the original bulbs for LED bulbs. They work well when put the high beams. But the light run day does not working. Turn on one of the LED when I plug one factory, but not works with both simultaneously.
What I can do? I have to change a fuse?

This is the led bulb:
Do you review what you post? I hope not.
nine5phore is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2JZGTE Cranks, No Start. Need ideas!!! Tons tested already. ICONYQ Performance & Maintenance 22 07-28-15 10:24 AM
I tried the how-too and she still hesitates Dream36 Performance & Maintenance 24 05-30-13 05:41 AM
No sound when electrical load increases on the car landarc Lexus Audio, Video, Security & Electronics 17 03-25-12 11:39 AM
problem: brake and the light in cluster marcoes300 ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 8 12-12-10 03:45 PM
FL I have problems with the Day Run Ligth of my IS300 2001 RafyIS300 Lexus Vehicles Classifieds 2 06-21-10 11:54 AM


Tags
beam, beams, bulb, day, factory, good, high, is300, led, putting, watts, working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:02 AM.


Copyright © 2000-2017 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
What's your question?
Send