New member - ClubLexus - Lexus Forum Discussion

Notices
CL of Hawaii Home of Club Lexus Hawaii

New member

Old 04-24-16, 12:54 PM
  #1  
470guy
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2016
Location: Hawaii
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default New member

Aloha LC Hawaii.

Just picked up a 03 GX470. Having audio problems. Radio works power up and all but no sound. Possible stock amp? It's not a mark leveson system. Took out the amp and has pioneer on it and Toyota. Any help would be great!

Mahalo.
470 guy.
470guy is offline  
Old 05-03-16, 01:12 PM
  #2  
ExtremeLC
Driver School Candidate
 
ExtremeLC's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: CA
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Lexus GX470 Audio System - No output

Mahalo!

Any signs of water/moisture damage in/around amplifier? Also check fuse for factory amp.

Headunit power up with no sound is a good indication of this- but first rule out everything else by process of elimination.

I understand support for Lexus is low out on the islands, so feel free to contact us mainlanders anytime you need help
ExtremeLC is offline  


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: New member


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: