Club Lexus Forums - Search Results


Go Back   Club Lexus Forums > Search Forums
Log In 

Showing results 1 to 12 of 12
Search took 0.12 seconds.
Search: Posts Made By: cbo111
Forum: RX - 2nd Gen (2004-2009) 11-18-09, 12:11 PM
Replies: 52
Views: 7,587
Posted By cbo111
Power functions

If Sears or someone other than the dealer replaces the battery, do they have the ability to reset some of those computer/electronic functions like the power windows etc? Last time the battery was...
Forum: RX - 2nd Gen (2004-2009) 11-05-09, 05:18 PM
Replies: 14
Views: 4,129
Posted By cbo111
Will do. I think I may try replacing the DRL...

Will do. I think I may try replacing the DRL relay. Should't cost more than $40 I hope.
Forum: RX - 2nd Gen (2004-2009) 11-04-09, 07:14 AM
Replies: 14
Views: 4,129
Posted By cbo111
Thanks for all your help anyway. Looks like it...

Thanks for all your help anyway. Looks like it may be time for a trip to the dreaded dealership.
Forum: RX - 2nd Gen (2004-2009) 11-03-09, 06:33 PM
Replies: 14
Views: 4,129
Posted By cbo111
The fog lights are on, then turn off when high...

The fog lights are on, then turn off when high beam selected. So....maybe not the switch? I continue to scratch my head:confused:
Forum: RX - 2nd Gen (2004-2009) 11-02-09, 06:30 PM
Replies: 14
Views: 4,129
Posted By cbo111
the plot thickens

I just checked the fuses with the high beam switch on:
DRL is hot, shows 11.5 volts, but left and right high beams are cold.
Still no high beams or DRL's:confused:
Forum: RX - 2nd Gen (2004-2009) 11-01-09, 06:44 PM
Replies: 14
Views: 4,129
Posted By cbo111
I don't think the DRL's are working either. With...

I don't think the DRL's are working either. With the light switch off, I start the engine with the brake off, and no lights. I believe the DRL's are supposed to be on regardless of the switch...
Forum: RX - 2nd Gen (2004-2009) 11-01-09, 03:56 PM
Replies: 14
Views: 4,129
Posted By cbo111
Any more tips?

Well I checked the fuses on my 04 RX, they were clean and looked fine. Still no high beams. The high beam bulbs look ok, just a little smokey haze on one side, but filaments look good. I replace one...
Forum: RX - 2nd Gen (2004-2009) 10-28-09, 06:42 PM
Replies: 14
Views: 4,129
Posted By cbo111
I will check fuse asap. Thanks for the help.

I will check fuse asap. Thanks for the help.
Forum: RX - 2nd Gen (2004-2009) 10-27-09, 07:58 PM
Replies: 14
Views: 4,129
Posted By cbo111
RX330 high beam lights inop

My high beams suddenly don't work. Probably not the bulbs since it happened at the same time. I looked at recent threads that said a fuse might be the problem. Anybody else have this happen?
thanks,...
Forum: RX - 2nd Gen (2004-2009) 10-27-09, 07:55 PM
Replies: 7
Views: 9,068
Posted By cbo111
do it yourself

I just did both sets of pads on my 04 RX330. The vehicle has 69500 miles and this was the first pad change. The rotors were in excellent shape. The pads had over 50% left but I changed them anyway...
Forum: RX - 2nd Gen (2004-2009) 09-07-09, 08:04 AM
Replies: 2
Views: 395
Posted By cbo111
2004 RX Transmission Filter??

Can anyone verify if the 2004 RX 330 FWD has a replaceable filter in the transmission?
Forum: RX - 2nd Gen (2004-2009) 08-14-09, 11:56 AM
Replies: 203
Views: 131,470
Posted By cbo111
brake kits?

Mandyfig, great write-up. Did you buy the brake fit kit and shim kit from Sewell? This is my first pad replacement at 56k miles. I am getting ready to order from Sewell and saw them listed as...
Showing results 1 to 12 of 12

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 10:03 AM.

Copyright © 2000-2015 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use | JOBS


Get all contact info