Go Back   Club Lexus Forums > Search Forums
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Showing results 1 to 4 of 4
Search took 0.01 seconds.
Search: Posts Made By: tfleetwood
Forum: LS400 07-07-14, 09:57 AM
Replies: 7
Views: 564
Posted By tfleetwood
No worries, mates. I figured it out. Just a loose...

No worries, mates. I figured it out. Just a loose nut..... the one behind the wheel. Didn't have a connector quite pushed in all the way. So while I was back in there, I replaced 3 other burnt bulbs...
Forum: LS400 07-06-14, 09:33 AM
Replies: 7
Views: 564
Posted By tfleetwood
OMG, fixing one issue creates another. : (

OK, so I decided to try again to read the code(s). Determined that the CEL bulb is burnt out. So I swapped another working bulb with the CEL bulb, put the panel back in, tried to read the codes and...
Forum: LS400 06-27-14, 12:06 PM
Replies: 7
Views: 564
Posted By tfleetwood
Loss of power to injectors 1992 LS400

Working on a 92 LS400. After about 10 minutes of run time, driving or idling, I lose power to the injectors. Fuel pressure is fine (have gauge on it, holding steady at 42). Have spark (sprayed...
Forum: LS400 06-25-14, 11:36 AM
Replies: 15
Views: 2,140
Posted By tfleetwood
Is ecu caps really my issue?

I have a 92 LS400. After about 15 minutes of running, it dies. Will not restart until it totally cools back down. I spray starting fluid in the intake and it fires off for a bit, so I am leaning...
Showing results 1 to 4 of 4

 
Forum Jump
All times are GMT -7. The time now is 07:53 PM.

Join ClubLexus
Advertising


Copyright © 2000-2008 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use | JOBS


Get all contact info