Go Back   Club Lexus Forums > Search Forums
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Showing results 1 to 25 of 409
Search took 0.22 seconds.
Search: Posts Made By: 187
Forum: SC 400/300 Today, 04:37 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
Just to follow up on the obd2 thing for anyone...

Just to follow up on the obd2 thing for anyone looking at it.

As of right now the car runs and drivers, no check engine light, I have to check the afrs and boost. Took it out today boosts pretty...
Forum: SC 400/300 Today, 11:54 AM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
thanks ali, thats exactly what I was looking for...

thanks ali, thats exactly what I was looking for I'll be putting them in today.
Forum: SC 400/300 Yesterday, 03:23 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
Thanks for finding those links Ali, but I was a...

Thanks for finding those links Ali, but I was a little confused reading the guys wording on SF

so I need a 1m ohm between 41 and 42 and a 10k between 41 and 63?

Idk why they worded it like...
Forum: SC 400/300 Yesterday, 10:48 AM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
I actually posted on sf and one reply was to wire...

I actually posted on sf and one reply was to wire in a dummy tps but i feel there is a better option.

I have a 10k on 42 but it didn't help. So i figured it needs to see the "fully open" in...
Forum: SC 400/300 Yesterday, 08:20 AM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
Can someone with a 97 2jzge diagram tell me the...

Can someone with a 97 2jzge diagram tell me the propose of pin 63. I was going to tap into it like pin 42 but pin 63 is a brown wire where i was expecting a +5v red/ blue. I was going to remove the...
Forum: SC 400/300 09-29-14, 12:53 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
http://i62.tinypic.com/2j3jyoj.png Heres...

http://i62.tinypic.com/2j3jyoj.png

Heres what I'm looking at, any idea what needs to happen here. The other codes were pretty simple, not to sure what the ecu is trying to accomplish here I am...
Forum: SC 400/300 09-28-14, 02:41 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
Found the tach fix, apparently for the 97+...

Found the tach fix, apparently for the 97+ cluster its the R2 resistor just above the orange tach plug.

Can any one confirm the colors on the traction control plug The only one I can get is the...
Forum: SC 400/300 09-28-14, 02:11 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
Got rid of the two vsv codes, I need to know the...

Got rid of the two vsv codes, I need to know the pins that the trac is looking for to get the p1400 cleared.

The fuel pump is still on constant in the on position, Idle improved after the vsv code...
Forum: SC 400/300 09-28-14, 08:08 AM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
Already checked the voltage, i guess i have to...

Already checked the voltage, i guess i have to figure out where to put these resistors to get the p1400 gone. I'm guessing just at the ecu since i don't have a traction plug, but i wasn't sure if i...
Forum: SC 400/300 09-27-14, 12:33 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
So basically the car runs now, but all the codes...

So basically the car runs now, but all the codes are there still and it seems like the car is searching for idle.

It searches back and forth from 700 to 600 rpm and the afr's go from say 16-14 up...
Forum: SC 400/300 09-26-14, 05:58 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
Good news obd2 is fine I had inadvertently...

Good news obd2 is fine I had inadvertently removed the +5v pin on the tps, it was maybe 2mm out from wiring the map in. Fired right up today so I need to get the guages wired up and drive it this...
Forum: SC 400/300 09-25-14, 04:52 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
Yes I have the Igniter set up as it should be, ...

Yes I have the Igniter set up as it should be, 550cc injectors, map maf and ecu from an obd2 supra all in. Jumper and signal wire are hooked up at the ecu. So I don't think anything is missing.
...
Forum: SC 400/300 09-25-14, 02:50 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
So car is stil in the same state, I pulled three...

So car is stil in the same state, I pulled three codes from the ecu.

P1652
P1662
P1400

It seems as though it would be a connection problem or something.
Fuel pump is constantly priming with...
Forum: SC 400/300 09-24-14, 01:40 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
I actually had it the other way before, i know...

I actually had it the other way before, i know the power isn't in the right spot in the picture. The tach was the only wire i couldn't trace and it was driving me crazy. I'll test the wire but it is...
Forum: SC 400/300 09-24-14, 10:43 AM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
I really wish i had a picture also. First...

I really wish i had a picture also.

First wire in the pic is blue/white which is the negative side of the coil

The black and white wire with the green gromit connects to the + side coil.

The...
Forum: SC 400/300 09-23-14, 03:54 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/540/5a...

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/540/5aDohc.jpg (http://imageshack.com/f/f05aDohcj)

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/537/1cVZdg.jpg (http://imageshack.com/f/ex1cVZdgj)
...
Forum: SC 400/300 09-22-14, 04:17 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
So basically what i got is the green wire is Te1,...

So basically what i got is the green wire is Te1, was at the igniter and not the taco wire.

Can I move pin 20 to 16 or do I need to run a new wire for the taco?

Edit looked back at the first...
Forum: SC 400/300 09-21-14, 04:47 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
w58 with an obd2 supra ecu, maf and map. ...

w58 with an obd2 supra ecu, maf and map.

Looks like you got a nice set up going.
Forum: SC 400/300 09-21-14, 04:02 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
To update I tried starting my car today to no...

To update I tried starting my car today to no avail, I will be double checking the wiring this week.

I confirmed my IGT is white/green wire at the ecu, but my "tach" wire which is a pale green...
Forum: Performance & Maintenance 09-18-14, 07:50 PM
Replies: 44
Views: 795
Posted By 187
What exactly did they say that they did?

What exactly did they say that they did?
Forum: SC 400/300 09-12-14, 04:37 PM
Replies: 2,117
Views: 177,371
Posted By 187
Well the igniter pins were fun, also they are...

Well the igniter pins were fun, also they are different colors than the posts I have seen so I went based on there location 1-5 I think it was correct because the +b was actually a black/white wire...
Forum: Performance & Maintenance 09-09-14, 05:05 PM
Replies: 44
Views: 795
Posted By 187
this thread is scaring me since i'll probably be...

this thread is scaring me since i'll probably be attempting to start my car this weekend with a similar set up.

let us know how the waste-gate change goes.
Forum: Performance & Maintenance 09-07-14, 05:00 PM
Replies: 44
Views: 795
Posted By 187
Also have you installed a new fuel pump?

Also have you installed a new fuel pump?
Forum: Performance & Maintenance 09-07-14, 01:59 PM
Replies: 44
Views: 795
Posted By 187
I don't think your ecu is the problem, try the...

I don't think your ecu is the problem, try the waste gate with no boost controller and see if you can get it going at 7 psi past 4k.

If either of your parts (ecu or maf) were faulty I would expect...
Forum: Performance & Maintenance 09-07-14, 06:19 AM
Replies: 44
Views: 795
Posted By 187
are you sure your not hitting boost cut at like...

are you sure your not hitting boost cut at like 4000rpm? whats the spike doing? If you peg it to 14 its going to stop you from revving upwards.

Have you tried running just on the waste gate...
Showing results 1 to 25 of 409

 
Forum Jump
All times are GMT -7. The time now is 05:57 PM.

Join ClubLexus
Advertising


Copyright © 2000-2008 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use | JOBS


Get all contact info