Club Lexus Forums - Search Results

Log In 

Showing results 1 to 16 of 16
Search took 0.04 seconds.
Search: Posts Made By: 3foreign
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 03-14-16, 08:19 AM
Replies: 7,164
Views: 1,882,038
Posted By 3foreign
Are you willing to sell those?

Are you willing to sell those?
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 03-01-16, 05:21 PM
Replies: 850
Views: 154,912
Posted By 3foreign
'95 LS400 238,000 miles Replaced: Engine...

'95 LS400 238,000 miles

Replaced:
Engine mounts
SRB's
Timing Belt
Water pump
Alternator
Sound system (only to upgrade) everything still works fine and LCD screens are visible
Radiator hose
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 02-17-16, 11:56 AM
Replies: 59
Views: 30,358
Posted By 3foreign
but do the bushings interchange for those years...

but do the bushings interchange for those years as well?
Forum: ES - 5th Gen (2007-2012) 02-17-16, 11:16 AM
Replies: 5
Views: 2,493
Posted By 3foreign
Is your number still the same? I just have a...

Is your number still the same? I just have a quick question
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 02-17-16, 10:25 AM
Replies: 59
Views: 30,358
Posted By 3foreign
I've searched on amazon and could not find them. ...

I've searched on amazon and could not find them. Where did you find them?
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 02-17-16, 10:22 AM
Replies: 59
Views: 30,358
Posted By 3foreign
PD I have a quick question and hate to bring this...

PD I have a quick question and hate to bring this up from so long ago. I contacted Sewell and Park Place Lexus in Plano with the part number 48674040051; ( 48674-40050; 48674-40052) I was told that...
Forum: Lexus Vehicles Classifieds 01-20-16, 02:10 PM
Replies: 26
Views: 6,037
Posted By 3foreign
I'm sure the car is sold by now I just wanted to...

I'm sure the car is sold by now I just wanted to say hello since I'm from shreveport as well.
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 09-17-15, 08:47 AM
Replies: 4
Views: 2,652
Posted By 3foreign
I just did an install and removed my factory amp...

I just did an install and removed my factory amp completely. I forgot exactly what thread I found the information in but I could email you my detailed diagrams I used to remove my nak amp and install...
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 04-26-15, 08:33 PM
Replies: 4
Views: 561
Posted By 3foreign
Did you ever find a fix to this problem?

Did you ever find a fix to this problem?
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 04-26-15, 08:28 PM
Replies: 18
Views: 782
Posted By 3foreign
ig name

I don't have any pics of any of my cars on there but I have had 3 ls400's an M45, and a couple of old school Oldsmobile's. I'm usually in a company vehicle... @dlm01
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 12-06-14, 06:29 AM
Replies: 30
Views: 3,664
Posted By 3foreign
What ever became of this issue?

What ever became of this issue?
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 12-05-14, 06:02 PM
Replies: 1,385
Views: 516,936
Posted By 3foreign
Thank you all

I am very proud to be a Lexus owner mainly because of this forum and guys like you and Yamae who have dedicated alot of time to help those in need. I recent got the caps replaced in my 94 ls and just...
Forum: LS460 / 430 / 400 / 600h Classifieds 12-05-14, 05:05 PM
Replies: 6
Views: 636
Posted By 3foreign
Have you gotten rid of the ecu yet? I'm not sure...

Have you gotten rid of the ecu yet? I'm not sure if mine was ever serviced and would like to purchase one so the car has no down time.
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 12-01-14, 07:02 PM
Replies: 3
Views: 4,040
Posted By 3foreign
thanks for the info. I will be doing this on...

thanks for the info. I will be doing this on Saturday
Forum: ES - 5th Gen (2007-2012) 07-05-14, 11:42 AM
Replies: 13
Views: 8,169
Posted By 3foreign
replace reservoir/radiator cap and purge coolant...

replace reservoir/radiator cap and purge coolant system. Should solve your problem.
Forum: LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 07-04-14, 08:03 AM
Replies: 73
Views: 12,059
Posted By 3foreign
@stephen18 did you try replacing the vss (vehicle...

@stephen18 did you try replacing the vss (vehicle speed sensor) located on the transmission?
Showing results 1 to 16 of 16

 
Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 08:03 PM.


Copyright © 2000-2016 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved