Go Back   Club Lexus Forums > Lexus Model Forums > SC Models > SC 400/300
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Repeat Electrical Issue :(

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-26-13, 04:31 PM   #16
1JZPWRD
1JZ Single SC400
Trader Score: (59)
 
1JZPWRD's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Alabama, Roll Tide!
Posts: 8,468
Default

I think you are on the right track, by installing your new grounds. If you put the new wires in a new spot, please ensure you scrape the paint away for a great connection. When I turn the blinkers on, my cluster lights still dim for a second. I come to believe this is normal for all older models SC's. I haven't worried about it too much. I don't pay much attention to it, I am busy texting and driving. Lol
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on Club Lexus!
__________________
1992 SC400, Sleeper..522RWHP - 93 octane, 1JZ, BW S366, Soarer R154, ACT Stage 4, 800cc, DM LW Flywheel, MINZ FPR, 3" Exhaust, HKS CF Slip on, HKS BOV, Tial 44 WG, BC 264 Cams, AEM gauges, AEM V2, MKIV Auto LSD!
Follow my build thread.....http://www.clublexus.com/forums/buil...and-links.html
Jay's Interior....http://www.clublexus.com/forums/sc-4...y-1jzpwrd.html
1JZPWRD is offline   Reply With Quote
Old 08-26-13, 06:21 PM   #17
TheAzn
Lead Lap
Trader Score: (1)
 
Join Date: Sep 2012
Location: MD
Posts: 592
Default

Lol The dimming of the lights from the extra load has gotten better but still there, I'm happy with that then.
__________________

1995 Lexus SC300 No.418
2JZGE 5-Speed 3L2
K&N Intake | BBK Wilwood/ Brembo | Tein CS w/ EDFC | Cusco Tower Bar | Vertex | VIS CF Hood | Origin Roof Spoiler | 18"x8"F/9.5"R OZ Salinas | Phoenix Power Departure 3 Catback
TheAzn is offline   Reply With Quote
Old 08-26-13, 07:53 PM   #18
jjffyy
Lead Lap
Trader Score: (8)
 
Join Date: Aug 2009
Location: NC
Posts: 578
Default

Sounds good
jjffyy is offline   Reply With Quote
Old 08-26-13, 07:53 PM
 
 
 
 
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Electrical Problem after Headlight removal sjpbug IS F 7 04-21-14 04:33 PM
Sc400 is not charging properly! Sunny_Tk SC 400/300 3 04-17-14 07:01 AM
Alternator Issues eknine9 Lexus Audio, Video, Security & Electronics 0 10-23-13 05:01 PM
Electrical problem Neoice LS400 5 01-13-13 04:47 AM
HID flicker once when ACH pump turns on! dogmarley LX470 and LX450 5 08-22-12 11:43 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 05:16 AM.

Join ClubLexus
Advertising


Copyright © 2000-2008 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use | JOBS


Get all contact info