Go Back   Club Lexus Forums > Lexus Model Forums > SC Models > SC 400/300
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

How many people have non working factory keyless entry?

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-20-06, 11:04 AM   #16
dubstar
Pole Position
Trader Score: (0)
 
dubstar's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: sc
Posts: 264
Default

what is the right size battery to fit in the key? that way i can try it ...i dont think ive ever tried it with a new battery. it would be nice to have it work though, since my viper system remote just crapped out on me
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on Club Lexus!
dubstar is offline   Reply With Quote
Old 08-20-06, 11:06 AM   #17
dinhNER
Lexus Test Driver
Trader Score: (5)
 
dinhNER's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Houston,TX
Posts: 1,395
Send a message via AIM to dinhNER
Default

hey does any one have the button lol, mine fell off while i was working on the car

hmm maybe i should just get a new one on ebay
__________________
SOAR3R86@YAHOO.COM - contact
dinhNER is offline   Reply With Quote
Old 08-20-06, 11:21 AM   #18
Jewcano
No Sir, I Don't Like It
Trader Score: (4)
 
Jewcano's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Jax, FL
Posts: 8,232
Send a message via ICQ to Jewcano Send a message via AIM to Jewcano Send a message via MSN to Jewcano Send a message via Yahoo to Jewcano Send a message via Skype™ to Jewcano
Default

What kinda screwdrive do you use? im looking at mine now and it looks like a hex shape fitting? I want to see if that solder is cracked in mine.
NVM
__________________


01 GS430 -Yeahhhh awesome ride!
Friendster!!!

Last edited by Jewcano; 08-20-06 at 12:10 PM..
Jewcano is offline   Reply With Quote
Old 08-20-06, 05:37 PM   #19
Supra Dr
Moving SC Threads
Trader Score: (12)
 
Supra Dr's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Pa
Posts: 2,494
Default

OH master of the DIY, point me in the right direction. Mine has
never worked. But has a new battery.
__________________
http://img166.exs.cx/img166/5058/johnnewsig011tm.jpg
No Dyno Queen or Garage Poser
Boosted daily - you have to DRIVE it to enjoy it.
Quote:
Originally Posted by Supra Dr.
Because you only posted in the classifieds section for the last 2 years. Posts in the classifieds do not count. This is a car forum
where its intent is to share information. You obviously have some knowledge, how about helping someone else out.
Supra Dr is offline   Reply With Quote
Old 08-20-06, 05:58 PM   #20
O. L. T.
Keeper of the light
Trader Score: (15)
 
O. L. T.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: 1997
Posts: 33,539
Default

Quote:
Originally Posted by supra dr View Post
OH master of the DIY, point me in the right direction. Mine has
never worked. But has a new battery.
did you do the radio test from up there ^^^??
__________________
Mercedes C Class | 19" Staggered Zenetti's | HID's
OESpectrum Suspension | K&N filters | 2" drop

O. L. T. is offline   Reply With Quote
Old 08-20-06, 06:50 PM   #21
Supra Dr
Moving SC Threads
Trader Score: (12)
 
Supra Dr's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Pa
Posts: 2,494
Default

LOL - no I didn't try the radio thing. I had SEARCHED this 3+ years
ago & had given up till now. Try it tomorrow.
__________________
http://img166.exs.cx/img166/5058/johnnewsig011tm.jpg
No Dyno Queen or Garage Poser
Boosted daily - you have to DRIVE it to enjoy it.
Quote:
Originally Posted by Supra Dr.
Because you only posted in the classifieds section for the last 2 years. Posts in the classifieds do not count. This is a car forum
where its intent is to share information. You obviously have some knowledge, how about helping someone else out.
Supra Dr is offline   Reply With Quote
Old 08-20-06, 08:44 PM   #22
1sxyrxy
Lead Lap
Trader Score: (0)
 
1sxyrxy's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Ronert Park, CA
Posts: 735
Default

mine works with pretty good range sometimes, i'd check the antenna but i super glued it shut... sob
__________________
5speed sc300 GTE: Single turbo
1sxyrxy is offline   Reply With Quote
Old 08-20-06, 10:41 PM   #23
BlueKush86
Pole Position
Trader Score: (0)
 
BlueKush86's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Swisha House
Posts: 383
Send a message via AIM to BlueKush86
Default

+1 for not working.. when i baught mine 2 months ago it worked but i had to be really close to the vehicle, now it doesnt work at all. i changed the battery but to no avail. wonder what happend?
__________________
Windchaser 逐风
_______________________________________________


hatchirokuae86@yahoo.com
BlueKush86 is offline   Reply With Quote
Old 08-21-06, 10:32 AM   #24
aftv
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
Join Date: Oct 2005
Location: Missouri
Posts: 38
Default

Mine is not working at all even with a new battery...but I haven't tried the radio thing..didn't know about that..what kind of reaction are you supposed to get with the radio..?

Thanks
aftv is offline   Reply With Quote
Old 08-21-06, 11:06 AM   #25
shaitaan
Lexus Test Driver
Trader Score: (1)
 
shaitaan's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: CA
Posts: 818
Default

i gotta try this; mine's on the fritz
shaitaan is offline   Reply With Quote
Old 08-21-06, 01:33 PM   #26
dubstar
Pole Position
Trader Score: (0)
 
dubstar's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: sc
Posts: 264
Default

battey size anyone?
dubstar is offline   Reply With Quote
Old 08-21-06, 02:18 PM   #27
AutoCoutureSC
Lexus Fanatic
Trader Score: (7)
 
Join Date: Oct 2001
Location: California
Posts: 5,932
Send a message via AIM to AutoCoutureSC
Default

Quote:
Originally Posted by dubstar View Post
battey size anyone?
1216

.....
__________________
Back the Badge!

www.luxurymods.com
AutoCoutureSC is offline   Reply With Quote
Old 08-21-06, 07:51 PM   #28
Supra Dr
Moving SC Threads
Trader Score: (12)
 
Supra Dr's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: Pa
Posts: 2,494
Default

Quote:
Originally Posted by O. L. T. View Post
did you do the radio test from up there ^^^??
Yep, played a tone on the 2nd try. 1st time the volume was down.

Checked the antenna & looks good.

So the radio test conferms that the transmitter is working-correct?
Yes the alarm switch is "on". Ya never know w/ me. - LOL
__________________
http://img166.exs.cx/img166/5058/johnnewsig011tm.jpg
No Dyno Queen or Garage Poser
Boosted daily - you have to DRIVE it to enjoy it.
Quote:
Originally Posted by Supra Dr.
Because you only posted in the classifieds section for the last 2 years. Posts in the classifieds do not count. This is a car forum
where its intent is to share information. You obviously have some knowledge, how about helping someone else out.
Supra Dr is offline   Reply With Quote
Old 08-21-06, 09:17 PM   #29
O. L. T.
Keeper of the light
Trader Score: (15)
 
O. L. T.'s Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: 1997
Posts: 33,539
Default

yep, your transmitter is fine. (which is more than I can say for me at this point, i can't get a tone.)

now,... here's the "quick directions"

remove the rear seat, right quarter insert (behind passenger side)

you'll see the box for the keyless, pull the grey antenna wire out. stick the end of the key in the hole but do not let it touch the inside of the antenna barrel. Press the key button.

Doors lock? (remember they have to be closed)
__________________
Mercedes C Class | 19" Staggered Zenetti's | HID's
OESpectrum Suspension | K&N filters | 2" drop

O. L. T. is offline   Reply With Quote
Old 08-22-06, 05:38 PM   #30
danieljava
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
Join Date: Mar 2002
Location: California
Posts: 21
Send a message via Yahoo to danieljava
Default

Mine stopped working all of a sudden a couple of months ago. The radio test passed. I hear a click when I press the button when the radio is set to 94.9.
danieljava is offline   Reply With Quote
Old 08-22-06, 05:38 PM
 
 
 
 
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio and Keyless entry doesn't work - 98 LS400 johnls400 LS400 1 08-25-14 03:01 PM
Making 92-94 SC300/400's "beep" audibly when using the factory keyless entry KahnBB6 SC 400/300 54 08-12-14 12:30 PM
keyless programming questions... reay6790 CT 200h Model 3 06-18-13 06:25 AM
Key Remote ROM location Zeke21 SC 400/300 44 05-07-13 10:02 AM
Eletric Fans (is300 diy in process) Superjatt SC 400/300 19 01-19-12 11:04 PM


Tags
10, 92, controller, entry, factory, fob, key, keyless, lexus, page, paper, remote, reprogram, reset, sc300, sc400, scs

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 03:03 AM.

Join ClubLexus
Advertising


Copyright © 2000-2008 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use | JOBS


Get all contact info