right passenger mirror doesnot work - Club Lexus Forums

Log In 

right passenger mirror doesnot work

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-27-13, 10:43 AM   #1
gegaaaa
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2013
Location: alabama
Posts: 5
Default right passenger mirror doesnot work

guys i am new here. i have a little problem regarding passenger mirror.
it doesnot work, no reaction no sound. today i took little motor from the mirror i thougt that motor was damaged. Than i put thit motor my friends rx400h and it worked perfectly. Any ideas ?
I think it may be due to fuse, but i dont know exact fuse to replace.
gegaaaa is offline   Reply With Quote
Old 04-27-13, 02:00 PM   #2
katzjamr
Driver
 
Join Date: Aug 2005
Location: WA
Posts: 155
Default

you have a switch for the passenger mirror and the driver mirror, it has three positions left for the driver, middle is neutral and right for the passenger. is this switch toggeled to the right so that the mirror can be adjusted?
katzjamr is offline   Reply With Quote
Old 04-27-13, 07:53 PM   #3
HtownBlue
Lead Lap
 
HtownBlue's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Posts: 511
Default

Push your switch to the far right then report back.
HtownBlue is offline   Reply With Quote
Old 04-28-13, 12:49 AM   #4
gegaaaa
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2013
Location: alabama
Posts: 5
Default

Guys i switched to the right but nothing again no reaction the motor works 100 pct. i have checked it
gegaaaa is offline   Reply With Quote
Old 04-28-13, 02:17 AM   #5
gegaaaa
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2013
Location: alabama
Posts: 5
Default

guys i ve checked the fuses and pwr oulet n.2 fuse is damaged. for what is this fuse i dont understand. And one thing i noticed is that passenger mirror is somehow yellow colour. why?
gegaaaa is offline   Reply With Quote
Old 04-28-13, 05:01 PM   #6
HtownBlue
Lead Lap
 
HtownBlue's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Posts: 511
Default

Replace your fuses that are bad. The yellowing is due to the mirror itself getting old. Several threads on that.
HtownBlue is offline   Reply With Quote
Old 04-29-13, 12:45 AM   #7
gegaaaa
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2013
Location: alabama
Posts: 5
Default

Guys i solved the problem. I removed the door panel and find out that white plug of the mirror was not connected to mirror block. So i connected and everything is ok. thank you all
gegaaaa is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2000 rx 300 antenna gazi001 RX - 1st Gen (1999-2003) 68 07-28-15 03:50 PM
AIRMIX and MODE Servo Arms gazi001 RX - 1st Gen (1999-2003) 22 12-05-14 11:26 AM
96 LS400 Sterring Column Tilt Problem... aymaddemir LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 15 08-07-14 02:38 PM
Side mirror motor control noondogz SC- 1st Gen (1992-2000) 3 08-07-13 12:34 PM
Mute connection location for 2000 RX 300 gazi001 RX - 1st Gen (1999-2003) 0 03-02-11 09:26 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 10:48 PM.


Copyright © 2000-2016 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved