That dam tow harness issue - Club Lexus Forums

Log In 

That dam tow harness issue

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-30-14, 06:05 PM   #1
ColinD
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2014
Location: Ga
Posts: 1
Default That dam tow harness issue

I have read several post with no clear answer - some one spell it out please.
I have a 2001 RX 300 - did not come with tow package (per say)
I installed a hitch and then installed a trailer wire harness into the black box under the car/under the spare tire. (installed the fuse too)
The box was all wired and ready for my harness except that it doesnt work - I plugged my harness into the receptical made to recieve it - nothing.

?? I tested the tail in the black box and it has no power to it (even though the black box itself does)
The fuse works and has power thru it

What is the enabled/disabled issue??

Please tell me what you know
ColinD is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
This can't be right, can it? - Towing CoachMan RX - 1st Gen (1999-2003) 55 09-05-16 03:13 PM
30 Amp Towing Circuit mamerica RX - 2nd Gen (2004-2009) 1 06-17-14 10:33 PM
Homelink Installation Help elemenope RX - 2nd Gen (2004-2009) 7 04-06-14 01:36 PM
Installing tow package on 2006 w/KDSS aljodoro GX - 1st Gen (2004-2009) 2 09-08-09 04:08 PM
2003 Tow Wiring Assembly Power Problems jjmonson RX - 1st Gen (1999-2003) 3 06-27-07 04:38 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 02:05 PM.


Copyright © 2000-2016 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved