Injector issues??????? - Club Lexus Forums


Injector issues???????

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-22-15, 08:52 AM   #1
redbama1
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2015
Location: alabama
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Injector issues???????

92 SC400, Still having a problem with my car running horribly. Cats are still glowing red, eye burning fuel smell, turtle slow acceleration.
Getting fire from both igniters and coil packs, no broken or unplugged wires, cats have about 1500 miles on them. New pcv, FULL EXHOUST 1600MILES, NEW 02 SENSORS cleaned maf. Reset computer, no bad fuses that i can find.
Other than maybe injector being out, is there any other reason for dumping fuel into cats?
What are symptoms of injector being bad?

Last edited by redbama1; 12-22-15 at 12:07 PM.
redbama1 is offline   Reply With Quote
Old 12-22-15, 01:19 PM   #2
vipsoarer
Lead Lap
 
vipsoarer's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Ohio
Posts: 794
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Any check lights on the dash?

Have you tried a different ecu? If you have damaged/old capacitors it could be acting this way. Check the forums for how to pull it out and what to look for.

Another thing to try is a different MAF. I had a bad MAF that wasn't very dirty but I had cleaned it hoping to fix things; it looked like new...except it was bad internally so it still sputtered constantly.

Good luck with the troubleshooting.
vipsoarer is offline   Reply With Quote
Old 12-22-15, 02:16 PM   #3
redbama1
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Dec 2015
Location: alabama
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the reply, im gonna check the injectors and if thats not the issue im dumping it, had enough.
redbama1 is offline   Reply With Quote
Old 12-23-15, 10:11 PM   #4
RXRodger
Pole Position
iTrader: (2)
 
Join Date: Oct 2011
Location: MS
Posts: 328
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default As VIP said, check your ECU

It is a very common problem on the cars your age. Could very well be the issue. All you have to do is pull the carpet back, remove the cover, pull it out, open up and if you see damage around the capacitors, that's likely the issue. There are plenty of threads on here showing pictures of a bad one so refer to them if you need to.
RXRodger is offline   Reply With Quote
Old 12-24-15, 11:11 AM   #5
Kris9884
Lexus Champion
iTrader: (7)
 
Kris9884's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: MO
Posts: 1,662
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

What codes are you throwing?
Kris9884 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My First Lexus, 95 LS400 runs rough fuel smell and lot of smoke out the tailpipe LuisC1389 LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 10 03-08-16 06:59 PM
Aftermarket Fuel Injectors? RamAirRckt GS - 2nd Gen (1998-2005) 0 12-31-15 10:24 AM
stuck injector sprays when off? jordadms07 Performance & Maintenance 3 03-03-15 02:53 PM
98 GS300 Cylinder misfire problem? Someone help! funkymack GS - 2nd Gen (1998-2005) 9 12-08-14 04:31 PM
car missing need help please.... 1980 Performance & Maintenance 20 08-27-14 02:01 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:27 PM.


Copyright © 2000-2016 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved