Go Back   Club Lexus Forums > Lexus Model Forums > SC Models > SC 400/300 > Performance & Maintenance
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Tps is always full throttle

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-25-14, 08:59 AM   #1
Triscrum
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
Join Date: Apr 2014
Location: Montana
Posts: 2
Default Tps is always full throttle

So I tapped a deer with my '95 sc300 with a 1jzgte/r154 swap. Now on my neo tuner my tps is always reading 5.2v. Unplugging it is giving me a reading of 1.6v. From what ive read its supposed to read .5v at idle/closed and 5v at full throttle. I've reset my tps and it ohms correctly so i think the sensor is ok. Is my ecu fried or does anyone have any ideas? Thanks in advance
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on Club Lexus!
Triscrum is offline   Reply With Quote
Old 05-25-14, 08:59 AM
 
 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TPS calibration czr73 GS - Second Generation 9 08-03-14 08:33 PM
SC300 AEM V1 1100 TPS issue SliC300 Performance & Maintenance 3 06-11-14 09:22 PM
OBDII Throttle Positions (Confused about scanner output) / Both banks rich BinaryJay Maintenance 3 03-21-14 01:27 PM
90 ls400 tps/sub tps/actuator check and adjust. paulybear LS400 7 02-23-13 03:42 PM
Sc400 No Power at Full Throttle 1jzchris Performance & Maintenance 18 12-17-12 05:08 PM

All times are GMT -7. The time now is 03:29 AM.

Join ClubLexus
Advertising


Copyright © 2000-2008 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use | JOBS


Get all contact info