rear climate / ac not working - Club Lexus Forums


rear climate / ac not working

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-07-13, 12:26 PM   #1
UZ214
Lexus Test Driver
Thread Starter
 
UZ214's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: DE
Posts: 1,244
Default rear climate / ac not working

Ride home yesterday i sat in the third row, next to my 2 year old to clam him down. i had about 8 people in the car 3 kids rest adults asked my bro in law to drive. Coming back from a 3 hour trip i they complained the air is not cold enough.

So when i sat for about an hr with my kid, the ac didnt seem to work at all, no matter what i did it never kicked on seemed like the fan was on. The front was ice cold , i selected Auto, 4 way controls etc.

Any idea what could be the problem..its a 08 CPO with 59k bought the car last year with i think 49k miles on it..

I am going to make an appointment and drop it off hopefully they cover everything ..i was thinking might be fuse out or something but looking the manual they only one fuse for front and rear ac
UZ214 is offline   Reply With Quote
Old 07-08-13, 07:08 AM   #2
UZ214
Lexus Test Driver
Thread Starter
 
UZ214's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: DE
Posts: 1,244
Default

dropping the car off today, getting the 60k service done as well. Seems like the car was pretty much serviced on time, they are saying leveling fluid does needed to be changed that often? is that true?
UZ214 is offline   Reply With Quote
Old 07-12-13, 07:51 PM   #3
UZ214
Lexus Test Driver
Thread Starter
 
UZ214's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: DE
Posts: 1,244
Default

Got my car back today, 3 days in the shop- got my 60k service done- updated maps to version 12.1 - and they found a leak in the ac near the engine-fixed it under CPO warranty-

Now the ac at 70 feels like its at 65 or low all around rear/front..but everything is good- i will post up the part number when i get the papers out of the car to what exactly was wrong with the car
UZ214 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-13, 04:15 AM   #4
ggebhardt
Lexus Test Driver
 
ggebhardt's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Florida
Posts: 1,451
Default

Good to hear you got it resolved.
ggebhardt is offline   Reply With Quote
Old 07-23-13, 08:32 AM   #5
UZ214
Lexus Test Driver
Thread Starter
 
UZ214's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: DE
Posts: 1,244
Default

Ac pipe or tube in the front near engine has a leak... they replaced the pipe recharged the system is pretty cold in the car.
UZ214 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Air conditioner not working, no cold air, no vents. No A/C! Alex818 SC430 - 2nd Gen (2001-2010) 17 02-19-16 01:39 PM
Should i buy a 1992 SC300 for $1000 lexus400 SC- 1st Gen (1992-2000) 14 07-05-15 07:51 PM
Winter Time - heater checkups djspock303 GS - 1st Gen (1993-1997) 10 01-13-15 08:24 PM
AC/Heat blower fan intermittent 2ks RX - 1st Gen (1999-2003) 5 10-05-12 12:45 PM
climate blower not working.!!! bishop977 SC- 1st Gen (1992-2000) 10 08-14-05 08:13 PM


Tags
200h, ac, cold, ct, enought, lexus, lx470, problem, rear

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 03:13 PM.


Copyright © 2000-2016 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved