Go Back   Club Lexus Forums > Lexus Model Forums > LS Models > LS430
Sign in using an external account
Register Forgot Password?


Taillamp failure

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-11-09, 11:19 PM   #16
stock_sc
Pole Position
Trader Score: (2)
 
stock_sc's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: il
Posts: 272
Default

woohooo i knew it :P
now i learned something new.. older models have that indicator but the after m/c does not.. thats very interesting.
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on Club Lexus!
__________________
past... 97 civic, 97 sc400, 01 ls430
present... 05 element 4wd flying brick!!!
stock_sc is offline   Reply With Quote
Old 09-12-09, 06:07 PM   #17
AlexusAnja
Moderator
Trader Score: (0)
 
AlexusAnja's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: NY/NJ
Posts: 4,093
Default

Wow, this is quite surprising. I can't think of any reason, except for bean counters, that would make a manufacturer remove something that was already in place on the same model cycle. Wow...
__________________
'10 MDX blk/blk
'04 LS430 CL blk/blk (I'm on cloud 9)
'99 RX green/beige - (still smashing, but it's the beater)

N:Quebec E:Boston W:Chicago S: Orlando
AlexusAnja is offline   Reply With Quote
Old 08-05-10, 02:59 AM   #18
4matic
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
Join Date: Jul 2010
Location: Dubai
Posts: 23
Default

bringing this back up .. have the same prob. Only lamp that I could see out was front right park light replaced, msg still there. I then replaced both front park ligh bulbs (original from dealer) still msg. The msg comes on as soon as I turn lights to park on position.
4matic is offline   Reply With Quote
Old 06-20-14, 06:05 PM   #19
mogbert
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
mogbert's Avatar
 
Join Date: Apr 2014
Location: CA
Posts: 2
Default

I tried to save money (and the environment?) buying an LED bulb on eBay. It works fine, but the car doesn't think so and gives me the TAIL LAMP FAILURE light and sound. Oh well, back to the regular incandescent.
mogbert is offline   Reply With Quote
Old 06-20-14, 07:30 PM   #20
RushNatU
Rookie
Trader Score: (0)
 
Join Date: Mar 2014
Location: Indiana
Posts: 73
Default

19 posts for a light bulb?....lol
RushNatU is offline   Reply With Quote
Old 06-20-14, 07:30 PM
 
 
 
 
Reply

Tags
430, car, failure, fixing, high, inside, lamp, lexus, ls, ls430, red, signal, tail, taillamp, triangle

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SC430: BackLight message Failure "Error omarhashim SC 430 0 06-08-14 11:02 PM
where's my lamp failure module?! dutchs SC 400/300 3 07-15-13 12:18 PM
CA FS gs300 srt intake with ecu and sonar led tail lamp. exodus_2 2Gen GS430 / 400/ 300 Classifieds (98-05) 15 06-03-13 03:07 PM
'02 Tail Lamp Failure hms09 LS430 5 08-14-12 07:49 AM
LS430 Tail Lamp Failure hms09 LS430 1 08-13-12 06:48 AM

All times are GMT -7. The time now is 10:10 PM.

Join ClubLexus
Advertising


Copyright © 2000-2008 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use | JOBS


Get all contact info