Go Back   Club Lexus Forums > Lexus Model Forums > LS Models > LS430
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Check VSC VSC off

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-23-14, 03:37 PM   #91
yl472401
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
Join Date: Jul 2014
Location: wV
Posts: 5
Default

What year model do you have and which two terminals did you connect ? I tried and didn't work and I read through the previous thread and got confused as there are no clarification which chart is the correct one.



Quote:
Originally Posted by Snoman View Post
Not sure if you've already got this information, but here's a link to the error code, which seems to explain this code fairly well:

http://www.datsc.com/tabid/122/OBD-E...s/Default.aspx

I've also had issues after replacing the O2 sensor with the VSC or CE lights illuminating in my LS430, but grounding out the two terminals on the outlet per previous posts seemed to resolve the situation with no noticeable side effects.

Goes without saying, but have you tried to discuss your issue with a Lexus dealer service manager? Might be worth exploring.

Good luck!!
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on Club Lexus!

Last edited by yl472401; 07-23-14 at 03:43 PM..
yl472401 is offline   Reply With Quote
Old 07-24-14, 10:21 PM   #92
yl472401
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
Join Date: Jul 2014
Location: wV
Posts: 5
Default

Problem solved. It was the one of the upper stream wire that goes to the connector that broke off when I first dissemble the malfunctioned sensor. I didn't notice the problem until I finally took it to the dealer and the technician spotted it. Dealer charges 250 for the oxygen sensor which I can get Denso product from Amazon for $80. eventually, I managed to just bridge that wire and left the other three intact wires still go through the connector. Problem solved and so happy to see the yellow lights gone!


Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

Last edited by yl472401; Today at 07:47 AM..
yl472401 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-14, 02:27 PM   #93
Unsober1
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
Join Date: Jan 2005
Location: colorado
Posts: 3
Default

Another problem solved. Light was on for 3 days. Jumped terminal 3 top and 5 bottom. Light out during a 3 mile test drive. 2003 ls430. I'll update if issue continues
Unsober1 is offline   Reply With Quote
Old 08-09-14, 02:27 PM
 
 
 
 
Reply

Tags
2001, calibration, check, gs430, lexus, ls400, point, rate, recalibration, reset, rx330, sensor, tps, vsc, yaw

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
02 Sc430 VSC ON and OFF Lights no Code!! Rahstyles SC 430 15 03-26-14 09:07 AM
VSC& ABS Lights on . How to reset? anon1m0us GX - First Generation 1 09-15-13 07:01 PM
My 04 gs430 CEL,VSC,VSC OFF FIX. veron1987 GS - Second Generation 10 11-29-12 11:11 AM
VSC and VSC OFF lights came on?? Sublime69 ES300 and ES330 1 11-21-12 03:30 PM
I have a problem in the VSC & VSC OFF shadi GS - Second Generation 16 09-22-12 02:50 PM

All times are GMT -7. The time now is 07:13 PM.

Join ClubLexus
Advertising


Copyright © 2000-2008 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use | JOBS


Get all contact info