Go Back   Club Lexus Forums > Lexus Model Forums > LS Models > LS400
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

1992 UCF10 Radio dead, fuses ok.

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-05-14, 07:51 AM   #1
knut1
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
knut1's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Norway
Posts: 34
Unhappy 1992 UCF10 Radio dead, fuses ok.

Hello, after the battery was flat and I had to jump start my 1992 LS400, the radio (stock Pioneer unit) is completely dead, no lights, no sound, nothing. I have checked both fuses (radio 1 and radio 2), and they are ok.

Any idea where to begin searching for the error?
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on Club Lexus!
knut1 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-14, 02:43 AM   #2
knut1
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
knut1's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Norway
Posts: 34
Default

Nobody? The unit worked just fine until this.
__________________
--
'92 Lexus LS400
'75 Toyota Crown Super Saloon 2600
'69 Toyota Corona
knut1 is offline   Reply With Quote
Old 08-26-14, 05:33 AM   #3
knut1
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
knut1's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Norway
Posts: 34
Default

Silence... Well well. Guess I have to take it to the radio repair shop.
__________________
--
'92 Lexus LS400
'75 Toyota Crown Super Saloon 2600
'69 Toyota Corona
knut1 is offline   Reply With Quote
Old 08-26-14, 12:10 PM   #4
timmy0tool
Lexus Champion
Trader Score: (5)
 
timmy0tool's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: 909/626/714, SoCal
Posts: 2,418
Send a message via AIM to timmy0tool
Default

how did you check your fuses? did you just look at them? a good "looking" fuse may still be broken. use a multimeter tool to check for continuity.
__________________
lateral Gangsta
timmy0tool is offline   Reply With Quote
Old 08-26-14, 01:33 PM   #5
knut1
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
knut1's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Norway
Posts: 34
Default

Quote:
Originally Posted by timmy0tool View Post
how did you check your fuses? did you just look at them? a good "looking" fuse may still be broken. use a multimeter tool to check for continuity.
Yes I know, I used a multimeter.
__________________
--
'92 Lexus LS400
'75 Toyota Crown Super Saloon 2600
'69 Toyota Corona
knut1 is offline   Reply With Quote
Old 08-26-14, 03:17 PM   #6
Largefarva
Driver
Trader Score: (0)
 
Join Date: Dec 2013
Location: Ontario Canada
Posts: 141
Default

Take out the radio and check for power at the connector. Was it boosted correctly?
Have you tried holding the power button?
Largefarva is offline   Reply With Quote
Old 08-26-14, 03:17 PM
 
 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2007 GS350 CD PLAYER INOP, CHECKED FUSES NOW ALL IS DEAD help please! scdroptop Lexus Audio, Video, Security & Electronics 4 Yesterday 07:46 AM
Radio not working even after changing fuse joeyfett GS - Second Generation 7 09-03-13 11:25 PM
Radio is killing my battery! hotrodder1 ES300 and ES330 0 08-25-13 12:43 PM
Christine has invaded sound system of 1992 LS400 flymedic LS400 1 04-20-13 05:54 PM
something is wrong or right loudzone SC 430 7 02-12-13 01:09 PM

All times are GMT -7. The time now is 11:08 PM.

Join ClubLexus
Advertising


Copyright © 2000-2008 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use | JOBS


Get all contact info