1992 UCF10 Radio dead, fuses ok. - Club Lexus Forums

Log In 

1992 UCF10 Radio dead, fuses ok.

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-05-14, 07:51 AM   #1
knut1
Driver School Candidate
Thread Starter
 
knut1's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Norway
Posts: 39
Unhappy 1992 UCF10 Radio dead, fuses ok.

Hello, after the battery was flat and I had to jump start my 1992 LS400, the radio (stock Pioneer unit) is completely dead, no lights, no sound, nothing. I have checked both fuses (radio 1 and radio 2), and they are ok.

Any idea where to begin searching for the error?
knut1 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-14, 02:43 AM   #2
knut1
Driver School Candidate
Thread Starter
 
knut1's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Norway
Posts: 39
Default

Nobody? The unit worked just fine until this.
knut1 is offline   Reply With Quote
Old 08-26-14, 05:33 AM   #3
knut1
Driver School Candidate
Thread Starter
 
knut1's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Norway
Posts: 39
Default

Silence... Well well. Guess I have to take it to the radio repair shop.
knut1 is offline   Reply With Quote
Old 08-26-14, 12:10 PM   #4
timmy0tool
Lexus Champion
iTrader: (5)
 
timmy0tool's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: 909/626/714, SoCal
Posts: 3,639
Default

how did you check your fuses? did you just look at them? a good "looking" fuse may still be broken. use a multimeter tool to check for continuity.
timmy0tool is offline   Reply With Quote
Old 08-26-14, 01:33 PM   #5
knut1
Driver School Candidate
Thread Starter
 
knut1's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Norway
Posts: 39
Default

Quote:
Originally Posted by timmy0tool View Post
how did you check your fuses? did you just look at them? a good "looking" fuse may still be broken. use a multimeter tool to check for continuity.
Yes I know, I used a multimeter.
knut1 is offline   Reply With Quote
Old 08-26-14, 03:17 PM   #6
Largefarva
Driver
 
Join Date: Dec 2013
Location: Ontario Canada
Posts: 145
Default

Take out the radio and check for power at the connector. Was it boosted correctly?
Have you tried holding the power button?
Largefarva is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio, GPS, and AC controls dead aachowhan RX - 2nd Gen (2004-2009) 1 04-03-16 03:55 PM
92/93 ES300 Radio in a 96? wtd2200 ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 0 11-20-15 05:38 PM
94 radio bull**** JosB LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 2 09-20-15 06:03 PM
Nav and radio "dead" RCa ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 0 09-10-15 11:56 AM
2007 GS350 CD PLAYER INOP, CHECKED FUSES NOW ALL IS DEAD help please! scdroptop Lexus Audio, Video, Security & Electronics 5 12-27-14 09:52 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 07:56 AM.


Copyright © 2000-2016 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved