2014 is350 fsport not starting - Club Lexus Forums

Log In 

2014 is350 fsport not starting

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-21-14, 09:33 PM   #1
Frank0223
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Location: Indiana
Posts: 2
Default 2014 is350 fsport not starting

So this afternoon I went to start my IS and it didn't go to well. When I tried to start it, it didn't turn over at all. It made a loud screeching noise that seemed to come from the bottom of the engine bay. I don't think it's the battery because all the electronics were turning on fine until eventually everything just stopped working. The dealership has it now but I wanted to start this discussion to see what are the thoughts out there. I just bought it two months ago and it has just 2k miles on it. As you can imagine this has been a very frustrating and unfortunate ordeal. Any thoughts out there?

Last edited by Frank0223; 06-21-14 at 09:38 PM.
Frank0223 is offline   Reply With Quote
Old 06-21-14, 09:44 PM   #2
nayuta
Driver
 
Join Date: Jan 2014
Location: NJ
Posts: 113
Default

How long was it sitting?
nayuta is offline   Reply With Quote
Old 06-21-14, 09:59 PM   #3
Frank0223
Driver School Candidate
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2014
Location: Indiana
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by nayuta View Post
How long was it sitting?
Not long at all. I came home the night before around 10pm and tried turning it on the following day at 3pm
Frank0223 is offline   Reply With Quote
Old 06-22-14, 12:23 AM   #4
eyeball
Lead Lap
 
eyeball's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: California
Posts: 433
Default

I bet if you inform the dealer, they are going to ask if you left the door open or a light on ... why on earth would we do that
eyeball is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP!!! Car electronics going Haywire 98sleeper GS - 2nd Gen (1998-2005) 7 04-01-16 09:30 PM
2007 IS 250 - Engine cranking but will not start - HELP! treesrock IS - 2nd Gen (2006-2013) 2 03-12-15 06:09 PM
SC400 no crank, no click, nothing. oldManTan Performance & Maintenance 5 11-29-14 12:15 AM
Possible Alternator Problem? vannyfresh IS - 2nd Gen (2006-2013) 8 06-27-13 12:56 PM
2001 ES300 won't start GoTigersGo ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 5 05-18-11 08:40 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 01:58 AM.


Copyright © 2000-2016 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved