Go Back   Club Lexus Forums > Lexus Model Forums > GX Models > GX - Second Generation
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Jump start issues

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-17-14, 05:18 PM   #1
KHawser
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
Join Date: Sep 2014
Location: tn
Posts: 2
Default Jump start issues

A few weeks ago I made the mistake of using my wife's GX as a donor vehicle to jump someone off. We noticed the dvd players became finicky after that. Today, my wife started the vehicle and the traction control and check engine lights stayed lit, and the low range indicator flashed continuously. Has anyone else experienced something like this?
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on Club Lexus!
KHawser is offline   Reply With Quote
Old 09-17-14, 05:32 PM   #2
bradtopp
Driver
Trader Score: (0)
 
Join Date: Jun 2008
Location: IL
Posts: 146
Default

No. How were the cables hookup up to both vehicles?
bradtopp is offline   Reply With Quote
Old 09-18-14, 10:27 AM   #3
KHawser
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
Join Date: Sep 2014
Location: tn
Posts: 2
Default

Well never mind, it turns out to be the secondary air injection emissions system. A 1400 dollar fix.
KHawser is offline   Reply With Quote
Old 09-18-14, 11:07 AM   #4
Kitana
Rookie
Trader Score: (0)
 
Kitana's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: Va
Posts: 68
Kimberly's Collections
Default

Quote:
Originally Posted by KHawser View Post
Well never mind, it turns out to be the secondary air injection emissions system. A 1400 dollar fix.
Ouch!
Not that I know anything about that issue. I might get a second opinion and make sure it is not just a blown fuse of some sort that would be a $20 fix. My Highlander did something similar last year and the dealership came up with all kinds of crazy "fixes". All we needed was a new brake fuse. :/ I love my grease monkey brother!
Kitana is offline   Reply With Quote
Old 09-18-14, 04:17 PM   #5
bradtopp
Driver
Trader Score: (0)
 
Join Date: Jun 2008
Location: IL
Posts: 146
Default

Yes, this is why I was asking how the cables were hooked up. If hooked up incorrectly it could be any of several major or minor electrical issues.

Quote:
Originally Posted by Kitana View Post
Ouch!
Not that I know anything about that issue. I might get a second opinion and make sure it is not just a blown fuse of some sort that would be a $20 fix. My Highlander did something similar last year and the dealership came up with all kinds of crazy "fixes". All we needed was a new brake fuse. :/ I love my grease monkey brother!
bradtopp is offline   Reply With Quote
Old 09-18-14, 04:17 PM
 
 
 
 
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reversed Polarity Boost - Backwards Jump Start TighNaLoch GX - First Generation 2 02-19-14 09:22 AM
RX 300 Will Not Start _ Alarm Problem? ccbowen RX - First Generation 4 11-06-13 08:47 PM
Battery went dead, dead, dead! ddtooth ES350 (2007 - 2012) 4 10-12-13 06:32 AM
Question about battery Lookyoung RX - Third Generation 4 01-07-13 06:18 AM
Rear door Ponyjpe RX - Second Generation 2 01-01-13 06:59 AM

All times are GMT -7. The time now is 09:35 AM.

Join ClubLexus
Advertising


Copyright © 2000-2008 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use | JOBS


Get all contact info