Code troubles - Club Lexus Forums


Code troubles

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-16-14, 12:53 AM   #1
antyonya2
Driver School Candidate
Thread Starter
 
antyonya2's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Ontario
Posts: 5
Default Code troubles

Got codes poping up, tried to search for some answers but not finding much help for these

1st - c1234 yaw rate sensor? It's been dealer replaced back in beginning years of its life since recall iv searched but wondering if I have to fix this time and somewhat how 2?

2nd - c1207 p/r range switch?

3rd - c1223 abs of course, I know where it's located under hood but wouldn't know what can throw this off

4th and last but couldn't find this code in the cel codes forum - c1252, read hydro-booster pump motor

Wish I found more online but iv been at this search all day and still scratching my head, coming from my 1st car being a 300zx this computer stuff just sucks way more in this. I just like my cars running right and the check engine light attracts my a.d.d every time I drive haha
antyonya2 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-14, 08:57 AM   #2
VIP161
Pole Position
iTrader: (3)
 
VIP161's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Ca
Posts: 356
Default

My goodness! I'm the same way when a CEL comes up. What year and model GS are you experiencing these issues with?
VIP161 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-14, 09:40 AM   #3
GsLex02
Pole Position
 
GsLex02's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: NJ
Posts: 233
Default

I dont know about your other codes but I also had the code for YAW sensor. It is very simple to replace. The sensor brand new is like $350 though so I went on eBay and believe it or not bought one for $10. I figured even if it did not work what the hell it was only 10 bucks. But its been 5,000 miles since and no problems. To replace it is very easy takes 15 minutes. Remove your center console. There are 2 bolts that hold the top part on which swings up...and then in the bottom there are 2 more at the bottom rear section. You will have to remove the plastic around your shifter as well. Once you remove your center console....the YAW Rate Sensor is literally sitting there being held down by 2 bolts. Just unplug it, remove the bolts, and replace it with your new one. Hope this helps man. At least you can knock out 1 of your problems.
GsLex02 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-14, 05:22 PM   #4
antyonya2
Driver School Candidate
Thread Starter
 
antyonya2's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Ontario
Posts: 5
Default

1998 gs300
antyonya2 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-14, 01:47 PM   #5
antyonya2
Driver School Candidate
Thread Starter
 
antyonya2's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Ontario
Posts: 5
Default

Anyone got any ideas? Got no vsc lights on or abs lights just the check engine light which I'm finding weird
antyonya2 is offline   Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OFFICIAL: LS460 w/electronic cutouts thread FTW adamls2 LS - 4th Gen (2007-present) 18 06-19-16 05:43 PM
Code help on is350 08lexus350 IS - 2nd Gen (2006-2013) 34 09-13-15 09:49 AM
ATF Toyota Type-IV or Dexron in 1992 ES300? kdev ES - 1st to 4th Gen (1990-2006) 28 03-09-14 01:54 AM
Over Drive Light Flashing Code 11??? TRACKMKIII GS - 1st Gen (1993-1997) 0 11-14-13 02:56 PM
1996 ls400 code P0770 (ideas needed for fixing) acylon LS - 1st and 2nd Gen (1990-2000) 6 09-22-10 07:34 AM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:09 AM.


Copyright © 2000-2016 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved