Go Back   Club Lexus Forums > Lexus Model Forums > ES Models > ES300 and ES330
Sign in using an external account
Register Forgot Password?

Got P0a00 and P0400 codes..

Reply
 
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 08-31-13, 11:50 PM   #1
mpc
Driver School Candidate
Trader Score: (0)
 
Join Date: Aug 2013
Location: Midwest
Posts: 9
Question Got P0a00 and P0400 codes..

I know the P0400 has been covered on this forum but didn't see anything on P0A00.

"Motor Electronics Coolant Temperature Sensor Circuit"

Cars seems to be running fine (00' ES). Temp gauge isn't erratic or anything like that. What type of symptoms do you think I should be looking for or possible sensors that need to be replaced?

Thanks for any help.
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on Club Lexus!
mpc is offline   Reply With Quote
Old 08-31-13, 11:50 PM
 
 
 
 
Reply

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I thought this was cool and wanted to share. Msaucier SC 400/300 4 03-28-15 01:54 PM
J.D. Power 2015 U.S. Vehicle Dependability Study (VDS) Hoovey2411 Car Chat 32 02-27-15 07:07 AM
TX Sport Design Dark Chrome tail 2jz31 1Gen IS300 Classifieds (98-05) 7 03-23-14 11:50 PM
CA Dakota Digital Pressure Senders romycha1 General Classifieds 4 06-27-13 08:58 AM
CA FS: Aluminum Sport Pedal, Accelerator (Brand New) MrBBQ 2Gen IS250 / IS350 / IS-F Classifieds (06-13) 11 08-12-11 12:54 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump

All times are GMT -7. The time now is 09:39 PM.

Join ClubLexus

Copyright © 2000-2015 Internet Brands, Inc. All Rights Reserved
Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use | JOBS


Get all contact info